Yok böyle dostluk...Tedavi gören engelli sahibini saatlerce kapıda bekliyor

Yok böyle dostluk...Tedavi gören engelli sahibini saatlerce kapıda bekliyor

Yok böyle dostluk...Tedavi gören engelli sahibini saatlerce kapıda bekliyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan bedensel engelli adamın 3 ay önce beslemeye başladığı sokak köpeği ’Karabaş’ yanından bir an bile ayrılmıyor. Engeli yüzünden eliyle dahi okşayamadığı Karabaş ismini verdiği köpek, sahibinin tedavi gördüğü hastane önünden hiç ayrılmıyor.
50 yaşındaki Arif Korkmaz, doğumdan 5 ay sonra havale geçirmesi sonucu bedensel engelli kaldı. Sandalyeye mahkum olarak hayatını sürdüren Korkmaz, 3 ay önce kıraathane önünde otururken yanına gelen sokak köpeğini besledi. Karnı doyan köpek bir daha Korkmaz’ın peşinden ayrılmadı. Korkmaz, nereye gitse Karabaş, peşinden giderek yalnız bırakmadı. Sahiplendiği köpeğin başını engelli olması nedeniyle bir kez bile okşayıp sevemeyen Korkmaz’a Karabaş moral veriyor. Karabaş, tedavi için İnegöl Devlet hastanesine giren sahibini hastane kapısında saatlerce bekliyor.
Karabaşı sahiplenen bedensel engelli Arif Korkmaz, "3 ay önce beslemeye başladım. O gün bugündür peşimden ayrılmıyor. Sokak köpeği. Zararsız bir köpek. Benim peşimi bırakmaz. Hastaneye tedaviye geldim. Göğsümde bir ağrı vardı. Tedaviye geldim. Benim moral kaynağım oldu Karabaş." dedi.


Güncel 2.02.2023 10:50:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor