Yol kapatılmasına Müteahhitler Birliği’nden tepki

Yol kapatılmasına Müteahhitler Birliği’nden tepki

Osmaniye Müteahhitler Birliği, Adnan Menderes Mahallesi, Metin Tamer deprem konutlarını yapan ve o bölgede bir caddeye kaçak yapı yapan firmaya tepki gösterdiler.

Osmaniye Müteahhitler Birliği, Adnan Menderes Mahallesi, Metin Tamer deprem konutlarını yapan  ve o bölgede bir caddeye kaçak yapı yapan firmaya tepki gösterdiler.

Osmaniye Müteahhitler Birliği tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:

“Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan ve Depremde Ağır hasar alarak yıkılan Metin Tamer Konutlarında İnşaat başlamıştır. Lakin bu inşaat 19537 sokağındaki kaldırımı, yolu kapatmış, asfalta beton dökmüştür ve belediye bu duruma göz yummuştur. Daha bir ay önce kazı sırasında kaldırımdaki su kanalına toprak düşürdü diye 20.000 TL ceza yazıp ödeten belediye şimdi devletin yolunu kapatan müteahhit firmaya göz yummakta ve projeyi üstlenen Müteahhit’e bazı ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu ayrıcalıklar bir ücret karşılığı tanınıyorsa eğer; bir nebze de olsa göz yumulabilir. Fakat bu yol sadece ikili ilişkilere dayalı olarak müteahhit firmaya rant sağlamak amacıyla kapatılmışsa biz Müteahhitler Birliği olarak buna karşıyız. Bu durumun bir an önce çözülmesini, yolun kullanıma açılmasını, orada bulunan yapının kaldırılmasını talep ediyoruz. Bu konuyla ilgili Belediyeden ve Valilikten bir açıklama bekliyoruz ve Müteahhitler Birliği olarak bu konuyla ilgili tüm hukuki işlemleri başlatıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”



Osmaniye 9.07.2024 14:52:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

2

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

3

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

4

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

5

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

6

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

7

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

8

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

9

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

10

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu