Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda evlerine tüfekle ateş ettiğini düşündükleri şahsın, babasını tüfek ve silahla yaraladılar.
İlk olay saat 12.00 sıralarında Sinanbey mahallesi Arap Cami sokakta bulunan kardeşler Sinan E.(30) ve Ferit E.(26)’ye ait eve, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tüfekle ateş edildi. Ateş sonucu tüfekten çıkan saçmalar pencereye ve evin duvarına isabet etti. Evin camı kırılırken, odada kimsenin olmaması muhtemel faciayı önledi.
Babasını vurdular
Olaydan 1 saat sonra ise Sinan ve Ferit E. Evlerine ateş açtığını düşündükleri Olgun Ç.(25)’nin babası İbrahim Ç.(57) ile sokakta denk geldiler. Öfkeli kardeşler, İbrahim Ç.’ye tüfek ve tabanca ile ateş ettiler. Ateş sonucu sol eline mermi ve saçmalar isabet eden adam yaralandı. Yaralı, özel araçla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı. Elinde mermi ve saçma bulunan adam, ameliyat edilmek üzere Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
Polis adam yaralama olayına karışan kardeşler ile eve ateş ettiği iddia edilen Olgun Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattılar.


20.04.2023 17:58:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye’de el bombalı saldırının failleri 472 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi

3

MetropolCard halka arz ediliyor

4

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol öğrencilerle buluştu

5

Alanya'da kaybolan 70 yaşındaki Alzheimer hastası aranıyor

6

Gülnar Kaymakamı İsmail Şanal muhtarlarla iftarda buluştu

7

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Adana'da partisinin iftar programına katıldı

8

AK Parti Genel Sekreteri İnan, vefa iftarı programında konuştu:

9

OYAK Çimento büyüme yatırımları ile gücünü pekiştirmeyi hedefliyor

10

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı