Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarına yoğun ilgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde açılan ve Türkiye’nin birçok ilinden çok sayıda esnafın katıldığı 10’uncu Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya El Sanatları fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bölgenin en büyük fuar merkezlerinden biri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar merkezinde açılan 10’uncu Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları fuarı vatandaşların ziyaretleriyle doldu taştı. Türkiye’nin birçok ilinden coğrafi işaretli ürünlerin de sergilendiği fuarı ziyaret eden ve alışveriş yapan aileler kurulan stantları ve ürünleri incelerken çocuklarda fuar alanı içerisinde kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.
Trabzon’dan Hatay’a, Ankara’dan, Van’a kadar Türkiye’nin 81 ilinden gelen lezzetler Şanlıurfa Fuar Merkezinde tek çatı altında toplandı. 13 Ocak’ta ziyaretçilerine kapılarını açan fuar 22 Ocak Pazar Gününe kadar ziyaret edilebilecek. Fuarı başta çevre iller olan Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere bir çok ilden binlerce kişi ziyaret ediyor.
Fuar alanına gelen ve çeşitli ürünlerden alan vatandaşlar bu fuarların sayısının artması gerektiğini belirterek istenilen her ürüne tek çatı altında ulaşmanın son derece güzel bir durum olduğunu aktararak fuarları destekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.


Güncel 21.01.2023 17:51:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı