Yukarı Haydan Mahallesinin kanalizasyon inşaatı tamamlandı

Yukarı Haydan Mahallesinin kanalizasyon inşaatı tamamlandı

Yukarı Haydan Mahallesinin kanalizasyon inşaatı tamamlandı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Eğil ilçesi Yukarı Haydan Mahallesi kanalizasyon şebekesi inşaatını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.
DİSKİ Genel Müdürlüğü, gelirlerini kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde yatırıma dönüştürmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı, Eğil ilçesi Yukarı Haydan Mahallesinde tamamladığı kanalizasyon şebekesi çalışmalarında 4 bin 944 metre muhtelif çaplarda koruge ve beton boru döşedi. 133 adet 1000 milimetre prefabrik silindirik, 100 adet 80x80 santim parsel baca ve 1000 metre 150 milimetre koruge parsel bağlantı şebekesi yapıldı.
1 adet 1000 kişilik fosseptiğin de inşa edildiği çalışmalar sonunda zarar gören yollara 437 metrekare kilitli parke taşı döşendi. 989 bin 646 TL sözleşme bedelli Eğil ilçesi Yukarı Haydan Mahallesi kanalizasyon şebekesi inşattı 180 günde tamamlandı.


Güncel 4.11.2021 11:09:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı