Yüksekova’da ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan ve Hutbe Yarışması’ finali

Yüksekova’da ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan ve Hutbe Yarışması’ finali

Yüksekova’da ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan ve Hutbe Yarışması’ finali

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan ve Hutbe Yarışması’nın finali yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü direktifiyle imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulları arasında yapılan ‘Genç Sada ve Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ile Hafızlık, Genç Bilaller Ezan ve Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması’nın il finali, Yüksekova Merkez İhsaniye Camii’nde gerçekleştirildi. Programa Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Müftü Vekili Mehmet Ali Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, şube müdürleri, jüri üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Cimşit, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün direktiflerinde düzenlenen bu yarışmanın maneviyatı yüksek öğrencilerin yetişmesine vesile olmasını dileyerek, “Sevgili öğrencilerimiz, emeğiniz ve katılımınızla hepiniz benim gönlümde birincisiniz. Uzun yıllar sizi bekliyor, hedefinizi ve ideallerinizi her zaman yüksek tutun. Teknolojinin zirve yaptığı bu çağda, yarınlara kendinizi iyi hazırlayın. Manevi hassasiyetlere önem vererek, ileride geleceğiniz vazifelerde; adaletli, hakkaniyetli olun ve bu ilim yolculuğunda daha fazla gayret ve başarı gösterin. Kazananları tebrik eder, yarışmaya katılım gösterenlere teşekkür ederim" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün de bir konuşma yapmasının ardından yarışmada derece alan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.


Güncel 30.12.2021 18:51:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Deniz Feneri Derneği Akdeniz Temsilciliği Antalya'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'nın fethinin yıl dönümünde MSB Mehteran Birliği Konser verdi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Adana'da partisinin iftar programına katıldı

4

Hatay'da iki kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

5

Antalya'da atık lastiklerden yapılacak inovatif ürünlerin AR-GE projesi tanıtıldı

6

Konyaaltı'da sporseverler yoga derslerinde buluştu

7

Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı

8

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Yıldırım, Kaymakam Güneş'i ziyaret etti

9

Şipal, MÜSİAD İl Temsilcisi Olarak Atandı

10

Adana'da Seyhan Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı