Yüksekova’da Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı

Yüksekova’da Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı

Yüksekova’da Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde "Mevlidi Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Yüksekova Müftülüğünün tarafından Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından program okunan mevlid ve ilahiler ile sona erdi.
Program, dereceye giren İmam hatiplere belgeler verilerek son buldu.
Programa, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Yüksekova İlçe Müftüsü Erol Kılıç, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Akdoğan, kurum amirleri, STK temsilcileri, İmam hatipler, ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncel 12.10.2022 18:27:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

2

Adana'da "2023 Türkiye Sismik Dizisinin Ardından Çalıştayı" yapıldı

3

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi

4

Kayseri'de öldürülen apartman görevlisinin eşi Kahramanmaraş'ta defnedildi

5

Stajyer öğrencilere, enfeksiyon ve iş güvenliği eğitimi

6

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

7

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

8

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

9

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

10

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi