Yüksekova’yı sarıya bürüyen çiçeklerden renk cümbüşü

Yüksekova’yı sarıya bürüyen çiçeklerden renk cümbüşü

Yüksekova’yı sarıya bürüyen çiçeklerden renk cümbüşü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 bin rakımlı Cilo Dağı’ndaki karla bütünleşen sarı çiçekler seyrine doyulmaz görüntüler oluşturdu.
Türkiye’de kış mevsiminin en sert geçtiği Yüksekova’da baharla beraber ova rengarenk çiçeklerle büründü. Baharın gelmesiyle birlikte değişik renkteki birbirinden güzel çiçekler eşsiz bir güzellik sunarken, fotoğrafçılar ise bu manzarayı fotoğraflamak için yoğun ilgi gösteriyor. Ovanın etrafını çevreleyen dağların yüksek kesimlerindeki kar manzarasıyla bütünleşen çiçekler, günbatımıyla kartpostallık görüntüler oluşturuyor.
Çiçeklerle karlı dağların adeta kartpostallık görüntüler oluşturduğunu ifade eden Cami İnce, “Yüksekova 6 ay boyunca kış mevsimi yaşıyor. Karların yavaş yavaş erimesiyle beraber ilçemizin ovası renk cümbüşüne dönüştü. Bizde bu güzellikleri yerinde görmek için bugün ovamıza geldik. O güzellikleri yakında yaşadık. Özellikle karlı dağlarla birleşmesi adeta renk cümbüşüne dönüyor. Bu güzelliklere zarar vermeden herkesin görmesini tavsiye ediyorum” dedi.


Güncel 12.05.2022 10:48:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

2

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

3

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

4

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

5

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

6

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

7

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

8

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

9

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

10

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı