Yüksel Yıldırım: “İstediğimiz futbolu 2 haftadır oynamaya başladık”

Yüksel Yıldırım: “İstediğimiz futbolu 2 haftadır oynamaya başladık”

Yüksel Yıldırım: “İstediğimiz futbolu 2 haftadır oynamaya başladık”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, aylardır istedikleri güzel futbolu son 2 maçta sergilediklerini belirterek, tünelin sonundaki şampiyonluk ışığının görülmeye başlandığını söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde oynadığı son 8 maçın 7’sini kazanıp 1’inde berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar, maçlarını kazanmasına rağmen oynadığı futbol nedeniyle eleştiriliyordu. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da istedikleri futbolun son 2 maçtır sergilendiğini vurgulayarak, şampiyonluk ışığını gördüklerini ifade etti.
Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yüksel Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
“Artık kırmızı ile beyazın kenetlenme zamanı geldi. Bizim için her renk kırmızı-beyaz ve her yer Şehr-i Samsun olacak. Durmak yok, yola devam. Takım ve kulüp olarak doğru yoldayız. Aylardır istediğimiz futbolu nihayet son 2 haftadır oynamaya başladık. Artık büyük taraftarımızın yüzü gülüyor. Akhisar’da güzel bir zeminde verilen muhteşem mücadeleyi farklı bir skorla kazanarak taçlandırmanız bizler için çok değerli ve önemliydi. Şimdi bunun keyfini çıkarttıktan sonra Cumartesi günü oynayacağımız çok önemli bir maç olan İstanbulspor maçına hazırlanmalıyız. Takım olarak sizler her şeyin en iyisini fazlasıyla hak ediyorsunuz. Artık Samsunspor takımı ve kulübü olarak tünelin sonundaki şampiyonluk ışığını sizler sayesinde görmeye başladık. Teşekkürler.”
Samsunspor, ligin 22. hafta mücadelesinde şampiyonluğun diğer adaylarından 40 puanlı İstanbulspor’a konuk olacak. Samsunspor’ın maç öncesinde 21 maçta 43 puanı bulunuyor.


Spor 15.02.2021 12:52:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

2

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

3

DenizBank yurt dışından 400 milyon dolar tutarında kaynak temin etti

4

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

5

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

6

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

7

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

8

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

9

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

10

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü