Yüksel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Hediye

Yüksel

Yüksel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Hediye

Osmaniye'nin tanımış siyasetçisi ve işadamı Alican Yüksel Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a özel yaptırdığı tespihi hediye etti.

Ak Parti'nin grup toplantısına katılan Osmaniye'mizin gururu önceki dönem Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi, siyasetçi ve işadamı Alican Yüksel, günler öncesinden özel olarak hazırlattığı tespihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti.Tespihi alarak inceleyen Erdoğan, Alican Yüksel'e teşekkür etti.

Alican Yüksel'le bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu ve 7'den 70'e tüm Ak Parti'lilerin canla- başla çalışması gerektiğini söyledi.

 

Alican Yüksel, "Yeni Yasama Yılı’nın ilk grup toplantısına katılarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyi dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımıza toplantı sonrası tesbih hediye ettim. Dünya mazlumlarının gür sesi, Anadolunun yiğit evladı Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beye Rabbim’den Sağlık diliyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılını inşasında her zaman yanında olacağız ”dedi.

Alican Yüksel’in Ankara’da yaptığı görüşmeler ile Milletvekili Aday Adayı olacağı kulislerde konuşulmaya başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Osmaniye 8.10.2022 12:58:00 0