Yumurtaları toplamak isterken horozun saldırısına uğradı

Yumurtaları toplamak isterken horozun saldırısına uğradı

Yumurtaları toplamak isterken horozun saldırısına uğradı

Malatya’nın Kale ilçesinde tavuk kümesine yumurta toplamaya giden 14 yaşındaki çocuğun horozun saldırısına uğraması kameralara yansıdı.
Malatya’nın Kale ilçesine bağlı Soğukpınar Mahallesi’nde 14 yaşındaki Mete Rauf Gökhan, ağabeyi Eyüp Gökhan ile kümese gidip yumurta toplayacağı üzere iddiaya girdi. Bunun üzerine Mete Rauf Gökhan, tüm cesaretini toplayıp saldırgan horozların olduğu kümese girdi.
Ağabey Eyüp Gökhan bu anları cep telefonu ile saniye saniye kayda alırken, yumurtaları almak isteyen Mete Rauf, horozun saldırısına maruz kaldı. Horozun yumurtaları çıkarmasına izin vermemesi üzerine yaşanan komik anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Mete Rauf, abisinin yardımıyla ancak yumurtaları kümesten çıkarabilirken bu anları ise sosyal medyadan izleyenler kendilerini gülmekten alamadı.


Güncel 16.06.2021 15:20:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

2

Isparta'da tarihi Ulu Cami, bayram namazıyla yeniden ibadete açılacak

3

GÜNCELLEME - Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

4

Adana'da devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

5

Isparta'da üç otomobilin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı

6

KKTC'de vefat eden askerin cenazesi Hatay'da toprağa verildi

7

Akkuyu Nükleer AŞ Ramazan Bayramı'nda gıda kolisi dağıtacak

8

Bozyazı ilçesinde bayram dolayısıyla trafik denetimleri artırıldı

9

Mersin'de elektrik direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da bayramlaşma programına katıldı: