Yürekli’den, İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’a belgesel çekimi daveti

Yürekli’den, İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’a belgesel çekimi daveti

Yürekli’den, İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’a belgesel çekimi daveti

5 Ocak Adana’nın Kuruluşu’nun 100. Yıl Etkinlikleri Koordinatörü Mehmet Yürekli, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ı ziyaret ederek kentte yapılacak 5 Ocak etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Koçak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 5 Ocak Adana’nın Kuruluşu’nun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında yapılan 5 Ocak belgeseli ve yarışmalar için gereken işbirliğini sağlayacaklarını söyledi.
Adanapost Genel Yayın Yönetmeni Yürekli de, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş gününün konu edildiği “5 Ocak: Adanalıyık! Bayrağa Sevdalıyık” belgeselinde Adanalının bayrağa olan sevdasının anlatılacağını kaydetti.
Yürekli, 5 Ocak 2022’de Adana’nın Fransız işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı olduğunu hatırlatarak, “Her 5 Ocak’ta Adanalılarda tezahür eden milli mücadele ruhunu aynı yerde yeniden canlandırmak ve Türkiye’nin ilk büyük bayrağını, Saat Kulesi ile Ulu Camii minaresi arasında dalgalandırmak istiyoruz. Belgesel çekimi, 17.11.2021 tarihinde saat 09.30-12.00 arasında olacaktır. 100 yıl sonra, mehter takımı eşliğinde Seyhan Kaymakamlığından başlayıp Saat Kulesi ve Ulucami arasında bayrağın dalgalandırılması yapılacaktır. Törene tüm Adanalılar davetlidir. Milli Mücadele Ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak adına bu belgeselin anlamı büyük olacaktır” dedi.
Mehmet Yürekli’de, “İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kocak’a teşekkür ediyorum. Ayrıca, 5 Ocak Adana’nın kurtuluş yarışmalarına desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Sevim’e ve dalgalandırılacak olan bayrağı hazırlayan Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Seher Coşkun’a verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Yürekli, belgesel kataloglarını İl Milli Eğitim Müdürü Koçak’a takdim etti.


Güncel 12.11.2021 09:35:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: