Yusuf bebek 36 saat sonra kardeşi ve annesiyle birlikte kurtarıldı

Yusuf bebek 36 saat sonra kardeşi ve annesiyle birlikte kurtarıldı

Yusuf bebek 36 saat sonra kardeşi ve annesiyle birlikte kurtarıldı

Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma timleri, anne ve iki çocuğunu 36 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkardı.
Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen depremler sonrası enkaz altında kalan vatandaşlar, Türkiye’nin dört bir sathından deprem bölgesine gelen kurtarma ekipleri sayesinde demir ve beton yığınları altından kurtarılıyor.
Hatay’da konuşlanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı arama ve kurtarma timleri, bölgede önemli kurtarma operasyonlarına imza atıyor. Ekinci Mahallesi’nde enkaz altında kalan Zöhre Hatay ve beş aylık bebeği Yusuf ile diğer çocuğu, Erzurum ekibinin özverili çalışmasıyla 36 saat sonra kurtarıldı. Küçük bebeğin kurtarıldıktan sonra anne kucağındaki mutlu anı görülmeye değerdi.


Güncel 7.02.2023 18:42:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

2

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

3

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

5

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

6

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

7

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

8

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

9

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı

10

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı: