Yusuf Tokuş: “Hak ettiğimiz sonucu aldık”

Yusuf Tokuş: “Hak ettiğimiz sonucu aldık”

Yusuf Tokuş: “Hak ettiğimiz sonucu aldık”

TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor’da teknik direktör Yusuf Tokuş, Turgutlu maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tokuş, “İstediğimiz ve hak ettiğimiz bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Sporcularımı sahada göstermiş oldukları güzel futbol ve özverili çabadan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
TFF 2. Lig’in ikinci devresinin ilk haftasında deplasmanda Turgutluspor’u 2-0 mağlup eden Sivas Belediyespor, devreye galibiyetle başladı.
Sivas Belediyespor’da teknik direktör Yusuf Tokuş, yaptığı açıklamasında kazanılan 3 puanın önemine değindi. Tokuş, “Lige verilen arayı Antalya’da güzel verimli bir kamp süreciyle geçirdik. Kamptan daha sonra Turgutlu maçı için Manisa’ya geçtik. Güzel futbol, güzel galibiyet ve net bir skorla da Sivas’a döndük. Kamp sonrası sporcularım ve ben hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak için yapmıştık. Kazanmamış gereken bir maçtı ve Allah’a çok şükür maçı da kazandık. Bu müsabaka bizim için çok önemliydi. Çünkü play-off’un içinde olmamız için mutlaka bu müsabakadan puan ve ya puanlar almamız gerekiyordu. İstediğimiz ve hak ettiğimiz bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Sporcularımı sahada göstermiş oldukları güzel futbol ve özverili çabadan dolayı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Serik Belediyespor maçı var. İnşallah bu maçtan da güzel netice ve skor alarak lige devam etmek istiyoruz” dedi.


Spor 17.01.2022 17:42:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

2

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

3

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

4

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

5

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

6

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

7

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

8

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

9

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

10

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi