Yüzlerce öğrenci kar tatili haberini halay çekerek kutladı

Yüzlerce öğrenci kar tatili haberini halay çekerek kutladı

Yüzlerce öğrenci kar tatili haberini halay çekerek kutladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kar tatilini duyan yüzlerce öğrenci, bir anda bahçeye inerek müzik eşliğinde halay çekerken, kimi öğrenciler ise kartopu oynadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından kar fırtınası İstanbul sınırında bulunan Tekirdağ’ın ilçelerini de vurdu. Kar yağışının etkili olmasıyla eğitime ara verilen Çerkezköy ilçesinde okulları gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e o sırada ilçe kaymakamından bir telefon geldi. Telefondaki kar tatili haberini duyan öğrenciler, sevinç çığlıklarına boğuldu. O anlar bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
O sırada sevinç yaşayan öğrenciler, bir anda okul bahçesine akın etti. Beyaz karlarla kaplanan okul bahçesine inen kimi öğrenciler müzik eşliğinde halay çekerken, kimi öğrenciler ise kartopu oynadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş de zaman zaman öğrencilerle kartopu oynadı.


Güncel 10.03.2022 12:23:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı