Zabıta seyyara göz açtırmadı

Zabıta seyyara göz açtırmadı

Zabıta seyyara göz açtırmadı

14 Şubat Sevgililer Günü’nü fırsat bilerek kent içerisinde seyyar olarak çiçek satmak isteyenlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı geçit vermedi. Vergisini ödeyen işletmeciler, seyyar olarak çiçek satışı yapanlara yönelik yapılan denetimler nedeniyle memnuniyetini dile getirerek özverili çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, haksız rekabeti önlemek ve vergisini ödeyen işletmecileri korumak amacıyla 14 Şubat Sevgililer Günü ‘nünde seyyar olarak çiçek satışı yapanlara izin vermedi. Kentin işlek noktalarında sivil olarak denetimde bulunan Zabıta Dairesi Başkanlığı, seyyar olarak satış yapan kişilerin çiçeklerini müsadere altına aldı.
Çalışmalara çiçekçi esnafı da destek verdi
Gün boyu denetimde bulunan ekiplerin bu özverili çalışması çiçekçi esnafı tarafından da takdirle karşılandı. İşletmeciler, şu sözlerle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerine destek verdi. Çiçekçi esnaflarından Mehmet Sarı, “Biz çok memnunuz kendilerinden. Ekonomik faktörler nedeniyle işlerimiz düştü. Sokakta seyyar olarak satış yapan çiçekçileri kaldırmaları bizler için iyi oluyor.” derken, Ünal Kayalı, “Allah razı olsun zabıta ekiplerinden. Teşekkür ederiz. Senede bir özel günümüz var. Seyyar oldu mu bizler için kötü oluyor. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Bugün gayet güzel çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı. Bir diğer esnaf Cem Ötügen ise şunları söyledi: “Zabıtayı görüyoruz arı gibi çalışıyorlar. Hep arkamızdalar. Burada bir tane bile seyyar satıcı görmüyoruz. Sayın başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Zabıta Dairesi Başkanımıza ve ekiplerine de teşekkür ediyoruz. Güzel bir Sevgililer Günü geçiriyoruz.”


Yurt Dünya 14.02.2022 16:41:52 0
Anahtar Kelimeler: zabıta seyyara göz açtırmadı

İlginizi Çekebilir

1

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

2

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

4

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

5

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

6

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

7

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

8

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

9

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi

10

Hatay'da şehit mezarlarında bakım ve onarım çalışması yapıldı