Zafer Meydanı’na gölgelik ve oturma grupları

Zafer Meydanı’na gölgelik ve oturma grupları

Zafer Meydanı’na gölgelik ve oturma grupları

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Zafer Meydanı’nda tamamlanma aşamasına gelen oturma grupları ve gölgelik montajlarını yerinde inceledi.
Geçtiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda büyük bir coşkuyla resmen açılışı yapılan ve Türkiye’nin en büyük şehir meydanı olan Zafer Meydanı’nda oturma grupları ve gölgeliklerin montaj çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Ekiplerin son dokunuşları yaptığı Zafer Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, meydanın hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin beğenisini kazanmaya devam ettiğini söyledi.
Kütahya’ya değer katan Zafer Meydanı; yürüyüş alanları, kültür ve sanat köşesi, Kütahya’nın simgesi Vazo, 26 metre gönder uzunluğu ile Ay Yıldızlı Türk Bayrağımız, Türk Devletlerinin bayraklarının yer aldığı ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıtının bulunduğu tören alanı ile şehrimizin bir numaralı cazibe merkezi oldu.


Güncel 7.11.2022 14:27:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Isparta'da ziyaretlerde bulundu:

2

Biruni Üniversitesi geleneksel iftar programında ortaöğretim kurumlarıyla buluştu

3

İş Bankası deprem bölgesindeki çalışanları için Adıyaman lojmanlarını tamamlayarak teslim etti

4

Mersin Devlet Opera ve Balesi "La Boheme" operasını sahneledi

5

AK Parti Mersin Milletvekili Söylemez, Bozyazı ilçesinde ziyaretlerde bulundu

6

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı:

7

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu, Antalya'da sürüyor

8

Hatay'da depremde bacağını kaybeden 7 yaşındaki Zeynep proteziyle yeniden yürüdü

9

Hatay'daki Surp Karasun Manuk Ermeni Kilisesi'nde ayin düzenlendi

10

Antakya'da evde çıkan yangın söndürüldü