Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana'da ziyaretlerde bulundu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana'da ziyaretlerde bulundu

ADANA - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana'da Çiftçiler Birliği ve Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Özdağ, Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ve birlik üyeleriyle bir araya geldiği ziyarette, diğer partilerden farklı olarak stratejik ve bilimsel temelli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Özdağ, gıda ve su güvenliğinin sağlanmasının Türkiye'nin önceliği olması gerektiğini belirterek, "Ekonomik kalkınmanın tarımdan başlatılması gerekiyor. Bunun için de köylerimizi canlandırmak bir zorunluluk." dedi.

Tarımın sorunlarını bildiklerini dile getiren Özdağ, köye dönmek isteyen genç nüfusu destekleyeceklerini, köylerde çalışma alanları ve tarım liseleri kuracaklarını, modern sulama tekniklerini destekleyeceklerini söyledi.

Özdağ, Mimarlar Odası Adana Şubesini ziyaretinde de Şube Başkanı Canan Aksu ve beraberindekilerle görüştü, daha sonra gezdiği bir alışveriş merkezinde vatandaşlarla sohbet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana Havalimanı önünde yaptığı basın açıklamasında da havalimanının açık kalması gerektiğini savundu.



Politika 13.08.2024 22:01:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı