ZBEÜ Öğretim Üyesi İstanbul Güvenlik Forumu’na katıldı

ZBEÜ Öğretim Üyesi İstanbul Güvenlik Forumu’na katıldı

ZBEÜ Öğretim Üyesi İstanbul Güvenlik Forumu’na katıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır, ZBEÜ’yü temsilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumuna katıldı.
2-3 Mayıs 2023 tarihleri arasında Beşiktaş’ta düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumu’na (ISF) dünyanın farklı ülkelerinden siyasetçiler, politika yapıcılar, akademisyenler, gazeteciler ve uluslararası kuruluşların temsilcileri katıldı.
“Güvenlik” kavramının tüm yönleriyle ele alındığı etkinlik Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmaları ile başladı. Forumda ayrıca göç ve mülteci krizi, iklim krizi, terörizm gibi bölgesel sorunlar tartışılırken, dezenformasyonun demokrasiler için oluşturduğu tehdit ve çözüm önerileri konuşuldu.


Eğitim 4.05.2023 19:49:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı