Zeynel Abidin Toprak Diyarbakır defterdarı olarak atandı

Zeynel Abidin Toprak Diyarbakır defterdarı olarak atandı

Zeynel Abidin Toprak Diyarbakır defterdarı olarak atandı

Diyarbakır Defterdarlığı görevine vekaleten atanan Zeynel Abidin Toprak, görevine başladı. Mesleki hayatında önemli görevler üstlenen Toprak, bilgi birikimini Diyarbakır Defterdarlığı görevinde devam ettirecek.
Defterdarlar kararnamesi kapsamında Mardin İl Muhasebe Müdürlüğü görevini yürüten Zeynel Abidin Toprak Diyarbakır Defterdarlığına atandı. Mardin’de görev yaptığı süre zarfında halkın gönlünde taht kuran ve aslen Silvanlı olan Toprak’ın şehirden ayrılması Mardin halkı tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanırken, yeni görevine ise dualarla yolculandı.
Mükellef ve kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile kurduğu verimli diyalogla bilinen Toprak, “Mardin’de çalıştığım süre içerisinde halkla çok güzel diyaloglarım oldu hepsi çok güzel insanlardı ben herkesten memnundum Allah kendilerinden razı olsun. Bizler için görev her yerde kutsaldır, Türkiye’nin her yeri bizim için aynıdır. Böyle bir görev bize verilmişse bizde layıkıyla yerine getirmek zorundayız. Kapımız her kesime açık olacaktır” dedi.


Güncel 20.08.2020 15:13:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek