Zeytinpark çocuk sesleriyle renklendi

Zeytinpark çocuk sesleriyle renklendi

Zeytinpark çocuk sesleriyle renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, depremzede çocukların akranlarıyla kaynaşması amacıyla “Zeytinpark’ta Hareket Var” etkinliğiyle spor platosu kurdu. Çocuklar gün boyu çeşitli spor aktiviteleriyle keyifli dakikalar geçirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, özellikle depremzede vatandaşlar için başlattığı sosyal iyileştirme çalışmaları çerçevesinde depremzedelere yönelik sportif etkinlikler ve atölyeler düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi ve Dechatlon iş birliğiyle “Zeytinpark’ta Hareket Var” etkinliği gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından başta depremzedelere yönelik düzenlenen etkinliğe Antalyalı çocuklar da yoğun ilgi gösterdi.
Depremzedelerin yeni yaşamlarına adapte olmaları ve çocukların da akranlarıyla kaynaşması hedeflenen etkinlikte Zeytinpark’ta spor platosu kuruldu. Çocuklar oluşturulan spor platosunda basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, trambolin, ipte yürüme, mini parkur oyunları, ip atölyesi, drama, yüz boyama gibi birçok etkinlikle gün boyu keyifli dakikalar geçirdi.
Aileler spor aktiviteleriyle çocukların keyifli vakit geçirdiklerini belirterek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. ‘Zeytinpark’ta Hayat Var’ etkinliğine katılan çocuklardan Elif Naz İnce, ‘Çok eğlendim. Evde olsaydım sıkılırdım. Hem temiz hava aldım hem arkadaşlarımla oynadım. Böyle etkinliklerin daha fazla yapılamasını istiyoruz” dedi. Barsan Aşkın ise ‘Birçok etkinlik vardı. Çok keyifli zaman geçirdim” diye konuştu.


Güncel 27.03.2023 12:57:42 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi