Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun Ziraat Odası Başkan Adayı

Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun Ziraat Odası Başkan Adayı

Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun Ziraat Odası Başkan Adayı

Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü düzenlediği kahvaltı programında gönül dostlarını buluşturarak Dörtyol Ziraat Odası Başkanlık adaylığını açıkladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Görgen, İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker, CHP önceki dönem ilçe başkanı Özel Gökisoğlu, Mahalle Muhtarları, Zirai İlaç Bayileri, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda bir konuşma yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun; “Bu davetime iştirak eden ve mazeret belirterek katılamayan fakat gönül birliği yapan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu gün burada olmamızın temel amacı uzun yıllardır pasif durumda olan, son dönemde hareketlilik kazandırmak amacıyla içerisinde mücadele verdiğimiz Dörtyol Ziraat Odamızı, ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek gösterilen bir oda konumuna taşımak amacıyla yapılması gerekenler üzerinde ortak bir fikir oluşturmak ve bir mücadele yöntemini belirlemektir. Yakın tarihte gönüllü olarak danışmanlığını yaptığım Ziraat Odamızda mevcut başkanımızın yurt dışına çıkması sebebiyle başladığımız çalışmalar maalesef yarım kaldı. Ziraat Yüksek Mühendisi, tarım danışmanı ve Narenciye Üreticiler Birliği başkanlığı görevlerinde bulunmuş bir kardeşiniz olarak Aralık ayında yapılması düşünülen Dörtyol Ziraat Odası seçimlerinde başkan adaylığımı siz sevgili gönül dostlarımın huzurunda açıklıyorum.” dedi.

SEÇİMLER USULUNE UYGUN YAPILACAK

Ziraat Odası Başkan Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun açıklamasında seçimlere de değinerek; “Bundan önceki seçimlerin bir çoğu kağıt üzerinde yapılmış. Bir çok üretici ve çiftçimiz seçimlerde oy kullanmadıklarını ifade ediyorlar. Önümüzdeki seçimlerin usul ve esaslar dahilinde yapılacağını, bunun da takipçisi olacağımızı belirtiyorum. Ziraat Odasının kaderini çiftçi ve üreticilerimiz belirlemeli. Üyelerimizin iradesiyle kim seçilirse ona saygı duyacak, Odamızın örnek bir oda olması için seçilmiş gibi mücadele edeceğimize de şimdiden söz veriyorum. Bu seçimlerde muhtarlarımıza büyük ödevler düşüyor. Bu nedenle muhtarlarımızın görüş ve önerilerini önemsiyor, bu gönül sofrasında bana eşlik ettiğiniz için katılımlarınız ve katkılarınızdan dolayı da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sonra sırasıyla muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve katılımcılar görüş ve önerilerini açıklayarak tebriklerini ilettiler.

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol



Bölgeden 29.08.2022 13:32:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da nehre düşen kişi kayboldu

2

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ertaş, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı

3

Dörtyol'da vinçle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Dörtyol'da depremzede çocuklar model uçak etkinliğinde eğlendi

5

Adana'da şarampole devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

6

Kahramanmaraş'ta devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kendiliğinden çöktü

8

Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi

9

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü

10

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı