Zonguldak Atatürk’ü anıyor

Zonguldak Atatürk’ü anıyor

Zonguldak Atatürk’ü anıyor

Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla Zonguldak Valiliği önünde anma töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere çekilen bayrak yarıya indirildi. Saatler 09.05’de ise adeta hayat durdu. Sürücüler de araçlarından inerek Atatürk’ü andı.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla Zonguldak’ta anma töreni düzenlendi. Valilik binası önündeki törene, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Belediye Başkanı Selim Alan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, kurum amirleri, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada çevre yollardaki araç sürücüleri kornaya basarak, yaya yolunda ilerleyen bazı vatandaşlar da bulundukları yerde durarak saygı duruşunda bulundu. Limandaki ve kıyıya gemiler de sirenlerini çalarak saygı duruşuna eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere çekilen bayrak yarıya indirildi. Atatürk Anıtı yanında meş’aleler yakıldı.


Güncel 10.11.2020 10:04:17 0
Anahtar Kelimeler: zonguldak atatürk’ü anıyor

İlginizi Çekebilir

1

İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatması Antalya'da protesto edildi

2

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

3

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

4

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

5

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

6

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

7

TSK Mehmetçik Vakfı, Adana'da mevlit okuttu

8

MHP Feke İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi

9

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Osmaniye'de konuştu: