Zonguldak’ta jandarmanın tam kapanma denetimleri sürüyor

Zonguldak’ta jandarmanın tam kapanma denetimleri sürüyor

Zonguldak’ta jandarmanın tam kapanma denetimleri sürüyor

Zonguldak’ta jandarma ekipleri tam kapanma denetimleri kapsamında çeşitli suçlardan aranan 24 şüpheli ve 14 aracı yakaladı.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, “Tam Kapanma Denetimleri” kapsamında, salgın tedbirlerine vatandaşların uyumunu artırmak ve alınan tedbirlerin kontrollerini sağlamak maksadıyla, devam ettirilen denetim faaliyetleri çerçevesinde, 29 Nisan 2021 günü saat 19.00 itibariyle il giriş/çıkışlarının takibi için kurulan (5) sabit yol kontrol noktası ve il sınırları içerisine kurulan (10) yol kontrol noktası olarak toplamda (15) yol kontrol noktası ile vatandaşların seyahat izin belgesi, görev belgesi ve HES kodu gibi kontrolleri sürdürüldü.
14 Mayıs 2021 günü (309) personelin katılımıyla il giriş/çıkışlarında (5) sabit noktada, il içi (10) yol kontrol noktasında (7.209) şahıs, (7.930) araç kontrol edildi. Çeşitli suçlardan araması bulunan (24) şahıs ve (14) araç yakalandı.
Tam kapanma kapsamında (427) personelin katılımıyla (284) devriye ve Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı karargahından takviye kuvvet görevlendirilmesi kapsamında (7) Ekip, (14) personel katılımıyla icra edilen denetimlerde kısıtlamaları ihlal ettiği tespit edilen (43) şahsa idari işlem uygulanması maksadıyla tutanak tutuldu.


Yurt Dünya 15.05.2021 16:32:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA'dan gençlere yönelik yeni fikir yarışması

2

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

3

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

5

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

6

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

9

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

10

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı