Zorlu yolları aştı anne ayı ve yavrularını inlerinde görüntülemeyi başardı

Zorlu yolları aştı anne ayı ve yavrularını inlerinde görüntülemeyi başardı

Zorlu yolları aştı anne ayı ve yavrularını inlerinde görüntülemeyi başardı

Gümüşhane’de yaşayan doğa fotoğrafçısı Muhammet Tutar zorlu yolları aşarak ve tüm tehlikeleri göze alarak anne ayı ve 2 yavrusunu inlerinde görüntülemeyi başardı.
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Akgedik köyünde anne ayı ve 2 yavrusu inlerinde kameralar tarafından görüntülendi. Vahşi yaşam ve doğaya dair çektiği fotoğraf ve videoları sosyal medya üzerinden yayınlayan doğa fotoğrafçısı Muhammet Tutar tarafından 1750 metre rakımdaki Akgedik köyünde kayda alınan görüntülerde yavru ayıların birbirleriyle oynadığı neşeli anlar ekranlara yansıdı. Anne ayının yavrularının güvenliği için çevreyi kontrol ettiği görülen video sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Ayıları görüntüleyebilmek zorlu dağ yollarını aşan ve en iyi görüntüyü yakalayabilmek için ayıların çok yakınına kadar giden Muhammet Tutar, yavrulu bir anne ayıya yaklaşmanın çok tehlikeli olduğunu söyledi. Bölgede bulunan birçok ayı ve yavrusunu da kayda alan Tutar, elde ettiği güzel görüntülerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.


Güncel 20.05.2023 10:31:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: