Zorluoğlu ve Tekataş Elazığspor’u ağırladı

Zorluoğlu ve Tekataş Elazığspor’u ağırladı

Zorluoğlu ve Tekataş Elazığspor’u ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanı Ali Tekataş, Yomraspor maçı için Trabzon’da olan ES Elazığspor kafilesini akşam yemeğinde ağırladı.
TFF 3. Lig 1. Grup’un 2. Haftası’nda deplasmanda Yomraspor’la karşılaşan ES Elazığspor, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanı Ali Tekataş’ın konuğu oldu. Valilik yaptığı dönemde Elazığ’da görev yapan ve Elazığlılar tarafından oldukça sevilen Zorluoğlu ile Elazığlı olan Tekataş tarafından ağırlanan yöneticiler, teknik heyet ile futbolcular, keyifli vakit geçirdi.
Entegre Solar Elazığspor Resmi Sayfası’ndan yayımlanan teşekkür mesajında; “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ilimiz eski Valisi Sayın Murat Zorluoğlu’na ve TİSKİ Genel Müdürü hemşerimiz Sayın Ali Tekataş’a yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.


Spor 12.09.2022 14:37:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, turnuva ve kamplara yaptığı ev sahipliğiyle dünya okçuluğunun merkezi oldu

2

Narenciyenin gen merkezindeki "Turunç Yolu", görsel şölen sunuyor

3

Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

4

Sağlıklı midede asitli gıdalar tek başına sorun yaratmıyor

5

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

6

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu: