Bahri Çolpan


31 Mart’ta Doğru

31 Mart mahalli idareler seçimi hızla yaklaşıyor. Yani 21 bir gün sonra vatandaşlar yeni belediye başkanlarını seçmek için sandık başını gidecek.


Merhaba çok kıymetli okurlar, 

31 Mart mahalli idareler seçimi hızla yaklaşıyor. Yani 21 bir gün sonra vatandaşlar yeni belediye başkanlarını seçmek için sandık başını gidecek.

Mesleğimiz gereği sahayı dolaşıyoruz. Vatandaşlar da hiç seçim heyecanı olmadığını görüyoruz.. Belediye başkan adaylarında da çok fazla bir heyecan göremiyoruz. Sanki insanlar seçim derdinde değil de geçim derdinde sonucunu çıkarıyoruz.

Oysa ki pazardan domates alırken bile hep iyilerini seçmeye çalışan halkımız, bu seçimde neden bu kadar isteksiz anlamak mümkün değil. Osmaniye’de yaşayanlar genel olarak şikayetlerini bizlere bildirmektedir. Bizlere devamlı şikayetlerini iletenler için tarihi fırsat önüne geliyor. Osmaniye’ye kimin hizmet edeceğine inanıyorsanız ona oy verin. Oy vermek her Türk vatandaşının görevidir. Sizlerde 31 Mart‘ta memleketinize hangi adayın daha güzel hizmet yapacağına inanıyorsanız oyunuzu o yönde kullanın. Hepimiz biliyoruz ki hizmet siyasetten geçiyor. Vereceğiniz her oy hem sizin, hem de çocuklarınızın geleceğini ilgilendiriyor. Asla küsüp darılmayın, memleketiniz için kime inanıyorsanız ona oy oyunuzu verin. Osmaniye gerçekten güzel bir şehirdir. Her türlü hizmeti de fazlasıyla hak ediyor. Yaşadığınız şehirde güzel şeyler olması için görevinizi yapın.

Unutmayın ki, sizler görevinizi yapmadığınız sürece meydan gereksiz siyasetçilere kalıyor. Oyunuzu verin memleketinize sahip çıkın.

BBP İki İlçede Seçimi Alabilir

Bu arada size ufakta bir tüyo verelim. Büyük Birlik Partisi Osmaniye’nin 2 ilçesinde seçimi alabilir. Söz konusu 2 ilçede yaptığımız ufak bir değerlendirmede bu sonuç çıkıyor. Hak eden kazansın. Hizmet edecek insanlar göreve gelsin. Bizim başkan olup makamı kullanacak insanlar işimiz yok. İstiyoruz ki, Osmaniye ve ilçeleri hizmet görsün. O yörede yaşayanlar Belediyelerin nimetlerinden yararlansın.

 

  • Pazar 34.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı