Bahri Çolpan


Özel'in Osmaniye'ye ilgisi neden?

CHP'nin yeni lideri Özgür Özel Osmaniye'ye neden çok önem veriyor. Size bu konuyu detayları ile anlatmak istiyorum.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,
CHP'nin yeni lideri Özgür Özel Osmaniye'ye neden çok önem veriyor. Size bu konuyu detayları ile anlatmak istiyorum.
CHP Lideri Özgür Özel, ilk milletvekili seçildiği sıralarda partisi bir uygulama başlatmış ve milletvekili olmayan illere mevcut seçilen milletvekillerinden temsilci atamıştı. Yani Özgür Özel Manisa'nın resmi, Osmaniye'nin de gayri resmi milletvekiliydi. O yıllarda devamlı Osmaniye'ye gelir giderdi. Buradaki CHP'lilerin bütün sorunları ile ilgilenirdi. Cumhuriyet Gazetesi'nin muhabiri Ali Tıraş'ı arar sorardı. Bizim gazetenin adı Başak olduğu için maalesef Özgür beyle hiç görüşemedik.
Özgür Özel'in Osmaniye'ye olan ilgisi ve sevgisi çok eski yıllarda başlamıştı. Özel CHP Lideri olduktan sonra Osmaniye'ye memleketinden çok geldi. Bundan da asla rahatsız değiliz. Belki bir CHP iktidarında eğer bizi unutmazsa Osmaniye'ye bir şeyler yapabilir.
Önceki gün CHP Lideri Osmaniye'ye geldi ve Kadirli Belediyesi'nin 6 ayda yaptığı hizmetlerin açılışını yaptı. Ben Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'ı tanımam. 6 aylık Belediye başkanlığı döneminde büyük ne hizmet yaptı da genel başkana açılış yaptırdı doğrusu merak ediyorum. Benim takip ettiğim kadarıyla 2 tane kent lokantası açtı ve birazda asfalt döktü. Eğer benim göremediğim büyük bir hizmet yaptıysa onu da yazarım. Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a yeni seçildiği günlerde Hemite Köyü'nde bulunan Yaşar Kemal Parkı'nı temizletip görevli vermesi için yazdım, aldırmadı bile. Şimdi rahmetli Yaşar Kemal'i eşini de davet ederek anma günleri yapmasına da şaşırdım doğrusu. Osmaniye'nin tek CHP'li Belediyesi olarak ilgilenmedikleri parkı Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ekip gönderip tertemiz yaptırdı.
Bunları yazma nedenim belki CHP Lideri Özgür Özel okurda gereğini yapmaları için uyarır diye düşüyorum.  

  • Pazartesi 32.4 ° / 19 ° Güneşli
  • Salı 31.2 ° / 20.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.8 ° / 17.8 ° Güneşli