Bahri Çolpan


Artık canımıza taketti

TÜVTÜRK‘ün rezilliği bitmek bilmiyor. Aracınızı muayene ettirmek için, İstanbul’daki müşteri hizmetlerini arayıp sıra alıyorsunuz.


Merhaba çok kıymetli okuyucular, 

TÜVTÜRK‘ün rezilliği bitmek bilmiyor. Aracınızı muayene ettirmek için, İstanbul’daki müşteri hizmetlerini arayıp sıra alıyorsunuz. Zaten kapasite dolu olduğu için aracınızı gününde muayene yaptırmak mümkün değil. Hep diğer aya sıra veriyorlar, o zaman da 90 TL ceza ödemek zorunda kalıyorsunuz. Yani her Haluklarda olan vatandaşa oluyor. 

TÜVTÜRK müşteri hizmetlerinden sıra almanız çok fazla bir şey ifade etmiyor. İllaki aracınızı muayene yaptıracağınız il’deki istasyonlarından sıra almadan aldığınız o sıra çok da bir anlam ifade etmiyor. Yani aracınızı muayene ettirmek için neredeyse canınızı alacaklar. 

Türkiye’de milyonlarca insan, TÜVTÜRK‘den şikayetçi olup, bunu en üst makamlara bildirmelerine rağmen maalesef dikkate alınmıyor. Bu TÜVTÜRK’ün özelliği nedir? Türkiye’de neden araç muayeneleri sadece TÜVTÜRK‘te yapılıyor? Vatandaşın TÜVTURK’den çektiği ızdırap ne zaman sona erecek? Bu konu ile ilgili maalesef herkes sessiz ve olan biteni izlemekle yetiniyor.

Hani siz rekabetçi ortamı severdiniz? Hani siz insanlara eziyet edilmesine müsaade etmezdiniz? TÜVTÜRK araç muayene işini tek başına aldıktan sonra, aracı olan herkese eziyet ediyor, peki siz niye seyrediyorsunuz? 

Yazık..Çok yazık!! 

Vatandaşını göz göre göre ezdiren iktidar dünyanın hiçbir yerinde olamaz. Yeter artık, gerçekten yeter, canımıza taketti bu durum.

Ben buradan Ak Parti yetkililerine sormak istiyorum. Bu firmanın özelliği nedir? TÜVTÜRK dayısı kim? Demek ki çok güçlü bir dayısı var ki, bu kadar şikayete rağmen hiçbir şey yapmıyorsunuz. 

TÜVTÜRK’ün oy olarak size verdiği zararı, kimse veremez. Bunu da bile bile TÜVTÜRK’te ısrar etmeniz anlaşılır gibi değil. TÜVTURK şimdi istediği gibi at oynatıyor. Yalnız yarın bir gün başka bir iktidar gelirse bunlara yaptığını fitil fitil burnundan getirir. Siz seyirci kalmaya devam edin. Bu zulümde gün gelir biter. Bunların krallığı çok uzun sürmez. Bunların krallığının sizin sayenizde olduğunu da herkes çok iyi biliyor.

  • Pazartesi 33.2 ° / 20 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 33.1 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 32 ° / 18.9 ° Güneşli