Bahri Çolpan


Başkan Değişti, Her Şey Değişti

Osmaniye’nin Bahçe İlçesi Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, seçimlere "Bir şey değişecek, her şey değişecek" sloganıyla girmişti.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

 

Osmaniye’nin Bahçe İlçesi Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, seçimlere "Bir şey değişecek, her şey değişecek" sloganıyla girmişti. Yerel seçimler sona erdi ve Zeynel Mete Kadıoğlu başkanlığı büyük bir farkla kazandı. Seçimlerde kullandığı sloganın hayata geçip geçmeyeceği merak konusuydu. Gerçekten de Bahçe ilçesinde başkan değişince, her şey değişmeye başladı. Kadıoğlu’nun sözleri havada kalmadı. 

 

Bugünlerde Bahçe ilçesi adeta bir şantiyeye döndü. Belediyenin tek kuruşu bile boşa harcanmadı. Her kaynak titizlikle değerlendirildi. Özellikle alımlarda çok titiz davranılarak, belediyenin kaynakları yerli yerinde kullanıldı. Size bir örnek vermem gerekirse, depremde yıkılan evlerin demirlerini dikkatle takip ederek, her bir kuruşunu belediyenin kasasına gelir olarak kaydettirdi. Doğrusunu söylemek gerekirse, ben bile bu kadar başarılı olacağını inanamıyordum. Şimdi oradaki çalışmaları görünce, Başkan Zeynel Mete Kadıoğlu’nu tebrik etmem gerektiğine inandım. 

 

Hep deriz ya, "ne olacak, gelen giden aratır." Ancak burada tam tersi oldu; gelen giden aratmadığı gibi, Bahçe için bir saniye bile durmadan çalıştı. Bana göre Başkan Kadıoğlu, "Bir şey değişecek, her şey değişecek" sloganının hakkını fazlasıyla veriyor. Bahçe’yi güzel günlerin beklediğine inanıyorum. Dört aylık başkanlık döneminde dünyalarca iş yapan Başkan Kadıoğlu, geri kalan döneminde kim bilir daha neler yapacak? Dikkatle ve heyecanla Başkan Kadıoğlu’nu takip ediyoruz.

 

### Kadıoğlu Ekibini de Güzel Kurdu

 

Bahçe Belediyesi’nin Gürhan Acar, Yusuf Aksay ve Üzeyir Ateş gibi çok çalışkan ve başkana her türlü desteği veren belediye meclis üyeleri var. Öyle bir ekip içinde çalışıyorlar ki, görenler gıptayla bakıyor. Yani Bahçe Belediyesi emin ellere geçti. Daha birçok güzel çalışmanın bu ekip tarafından yapılacağına yürekten inanıyorum. Hepsini kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

  • Perşembe 32.9 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.5 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 35.4 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı