Bahri Çolpan


“Ben Uzmanım”

Bugün sabah kahvaltısında İyi Parti Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca ile beraberdik. Gazetecilerle buluşan Koca, projelerinden bahsetti ve yapacakları hizmetleri anlattı.


Merhaba kıymetli okurlar,

Bugün sabah kahvaltısında İyi Parti Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca ile beraberdik. Gazetecilerle buluşan Koca, projelerinden bahsetti ve yapacakları hizmetleri anlattı.

Alpaslan Koca’nın en dikkat çekici kelimesi ise, kendisinin Osmaniye Belediyesi’nde 15 yıl çalıştığını ve personeli çok yakından tanıdığı, diğer adayların ise, Belediye’deki yapıyı 3 yılda zor tanıyacağını söyledi.

Alpaslan Koca, kendisinin Belediyecilik konusunda uzman olduğunu ve ayrıca 5 yılda Hasanbeyli İlçesi’nde Belediye başkanlığı yaptığı ifade etti.

31 Mart Pazar günü Belediye’yi kazanıp zaferimizi ilan etmemizin ardın, Osmaniye için bambaşka bir gün olacak. Belediyecilik konusundaki tecrübemi anında kullanmaya başlayacağım. Yani biz 1 Nisan günü çalışmaya başlayacağız. Osmaniye için umut olacağız, kentimizi şahlandıracağız. 1 Nisan sabaha Osmaniye’nin üzerine güzel bir güneş doğacak. Bizler “Ya Allah, bismillah” deyip hizmet kervanını başlatacağız.

Osmaniye’nin yeri burası değildir. Osmaniye Belediyesi'nin yapması gereken bir çok iş varken maalesef yapmamış ve sadece seyretmiş. Ancak ben ve ekibim seyretmeyeceğiz. Osmaniye’de Belediye hizmetlerinin en ücra köşelere kadar gitmesi için canla – başla çalışacağız. Bahane asla üretmeyeceğiz. Hep çözüm odaklı çalışacağız. Yapacağız isabetli çalışmalarla halkımız Belediye’den şikayet yerine memnuniyetleri belirteceklerdir. 31 Mart bizi seçenlere asla hayal kırıklığı yaşatmayacağız. Yorulmadan, usanmadan Osmaniye için gecemizi gündüzümüze katacağız. Hizmet nasıl üretilirmiş göstereceğiz. 

 

  • Pazar 34.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı