Bahri Çolpan

Tarih: 22.07.2024 14:30

Binboğa, güzel şeyler yapmak istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Merhaba çok kıymetli okurlar, 
Ak Parti Osmaniye il Başkanlığı’na Mehmet Sadi Binboğa’nın atanması Osmaniye’de kabul gördü. Toplumda ise, bir heyecan yarattı.
Mehmet Sadi Binboğa, temiz ve dürüst adamdır. Kimsenin yanlış işleriyle, asla işi olmaz, yapacağı her çalışmanın özellikle ar-ge'sini yaptırmadan kolay kolay bir iş yapmaz. Sonradan "keşke" diyecek işleri hiç yapmaz.
Binboğa, genç dinamik, iş hayatında başarılı olmuş çalışkan bir delikanlıdır. Burada şunu ifade etmem gerekirse Ak Parti beklediği il başkanını şimdi buldu diyebiliriz. Sadi başkan zor bir görev aldı. Ak Parti'nin 22 yıllık yorulmuşluğu, ekonominin iyi gitmemesi ve toplumda nezdinde Ak Parti'nin geriye gitmesi, Sadi başkanı en çok zorlatacak işler olacak. Tabi Sadi başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından özellikle partiyi toparlaması için seçildi. Aldığım izlenimlere göre de partiyi iyi bir yerlere götüreceğe benziyor. 

Osmaniye Ak Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa görevi devralmasından bu yana iyi bir liste oluşturmak için gece-gündüz çalışıyor. Her Kesimle görüşüyor. Fikir ve önerilerini alıyor. İstiyor ki, geniş tabanlı bir il yönetimi oluşsun. Peki, Mehmet Sadi Binboğa bey bunu başarabilir mi? Bana göre başarır. Çünkü Binboğa, babası gibi kılı kırık yarmadan bir şey yapmaz. Günlerdir herkesin ben insanlarla görüşen başkan Mehmet Sadi binboğa toplumda kabul gören insanlarla çalışmak için çok hassas davranıyor. Bugüne kadar Osmaniye Ak Parti’de hep aynı adamlar görev almış veya çok az bir değişiklik olmuş. Sadi başkan, buna son vermek için inceleyip sık dokuyor.Nihayetinde Sadi başkanın yüklendiği görev çok önemli. Bunun binici ile en iyisini yapmak için günlerdir liste üzerinde çalışıyor. Ben şahsen Sadi başkanım bir çok şeyi değiştireceğine yürekten inanıyorum. Çünkü ben onu çok yakından tanıyorum ve ne kadar başarılı, aldığı görevi yüzünün akıyla yapacağını çok iyi biliyorum.Bende bir ağabeyi olarak onu çok yakından takip ederek elinden tutcağım.Gerçi onun kimseye ihtiyacı yok. Nerede ne yapması gerektiğini iyi bilir. Ne diyelim Osmaniye'mize hayırl olsun. 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —