Bahri Çolpan


Biraz Çalışın Artık

Milletvekilliği seçimlerinin üzerinden 17 ay geçti. MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Devlet Bahçeli hemşehrimizdir.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

Milletvekilliği seçimlerinin üzerinden 17 ay geçti. MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Devlet Bahçeli hemşehrimizdir. Cumhur ittifakının da yılmaz savunucusudur. Osmaniye’nin eksiklerini acaba sayın Bahçeli’ye hiç kimse iletmiyor mu? Ankara’da MHP Genel Merkezi’nin Özel Kalemi’nde bir ekip var. Osmaniye’den arayanları sayın Bahçeli ile görüştürmüyor veya görüştürmek istemiyor. Buradan görüşmeye gidenlerde sanıyorum memleketin hiçbir sorununu anlatmıyor. Bu satırları özellikle yazıyorum ki, hemşehrimiz sayın Bahçeli’ye özel kalemdeki durumu okuyanlar anlatsın diye. Sayın Bahçeli’nin bilgisi olsa Osmaniye’den gelen kim olursa olsun randevu talebini asla geri çevirmez. Bundan dolayı Osmaniye’nin eksiklerinden sayın Bahçeli’nin haberi olmadığını düşünüyorum. 

Gelelim Ak Parti kanadına. Osmaniye Milletvekilimiz Av. Derya Yanık, hem eski bakan ve hem de partinin en eski, en güçlü isimlerinden biridir. Allah aşkına 17 ayda Osmaniye’ye ne yaptı ben merak ediyorum.

Osmaniye’nin acilen 30 bin kişilik stadyuma ve bir de havalimanına ihtiyacı bulunmaktadır. Türkiye’nin birçok vilayetine stadyum ve havalimanı yapan Ak Parti Osmaniye’yi neden görmezden gelmektedir. Ak Parti’nin 22 yıllık iktidarında Osmaniye üzerine düşeni her seçimde yapmış ve Cumhur ittifakını desteklemiştir. Peki Cumhur ittifakına her türlü fedakarlığı yapan Osmaniye’ye neden sahip çıkmamaktadır?

Osmaniye’nin stadyum ve havalimanı için yerleri ve projeleri hazır diye biliyorum. Bunları hayata geçirmek için ne bekleniyor merak ediyorum? Ben bir Osmaniye sevdalısı olarak Milletvekilimiz Av. Derya Yanık’tan artık dört elle memleketine sahip çıkmasını arzu ediyorum.

Gelelim AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy beye. Seydi beyi 25 yıldır tanırım ve severimde. Seydi bey gazi mecliste Osmaniye’den gidenlerle resim çektirip sosyal medya hesabından yayınlamanın dışında ne yapıyor bana birisi izah etse. Seydi bey yeter artık. Çıkın şöyle bir bakanları ziyaret edin ve Osmaniye için çok önemli olan stadyum ve havalimanı projesi için çalışma yapın. Osmaniye’nin sizden çok şeyler beklediğini unutmayın.

  • Cuma 23 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.8 ° / 9 ° Güneşli
  • Pazar 23.1 ° / 9.1 ° Güneşli