Bahri Çolpan


Biz Elimizden Geleni Yapıyoruz

Ankara millet bahçesinde yapacağımız Osmaniye’yi tanıtma günlerine 7 gün kaldı.


Merhaba Çok kıymetli okurlarımız,

Ankara millet bahçesinde yapacağımız Osmaniye’yi tanıtma günlerine 7 gün kaldı.

30 arkadaşımla birlikte etkinliğimizin en güzel şekilde geçmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu memleketin hamallığına talip olduk ve onu da en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz.

İnanın bu tür organizasyonlar çokta kolay değil. Hele hele bir de destekçiniz olmazsa, işiniz çok zor. Biz zaten ekip olarak hep zor işleri yapmaya çalışıyoruz. Kısmen de olsa elimizden tutan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Zamanı geldiğinde elimizden tutanların ismini de açıklayıp teşekkür edeceğiz. 

 İşimizin zorluğunu size şöyle açıklayayım. Düşünün sene, 6 milyon nüfuslu Türkiye’nin başkentinde 28 yıldır müstakil vilayet olarak tanınmayan Osmaniye’yi tanıtmaya çalışıyoruz. Biz Osmaniye’yi herkese tanıtacağımıza inanıyoruz ve kendimize de güveniyoruz. Çünkü daha önce yaptığımız etkinlikler neleri başarabileceğimizin kanıtıdır. Geçtiğimiz yıl yaptığımız ilk etkinlikte biraz acemiydik ve eksiklerimiz oldu. Ancak bu kez eksiksiz olarak büyük bir organizasyon yapmak için canla-başla çalışıyoruz.

Ankara’nın en kalabalık yerlerindeki 44 adet dijital platformda Osmaniye’nin reklamı yayınlanmaktadır. Ayrıca köprülere 50 adet hazırladığımız reklam brandalarımız Pazartesi günü asılacak. Ankara’nın birçok önemli sosyal medya platformuna reklam verdik ve orada da Osmaniye’miz tanıtılmaktadır. Yani organizasyonumuzun yeterince ses getirmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu kadar özverili, fedakâr ekip bir araya getirmek çok zordur.

Burada birkaç sözde Osmaniyelilere söylemek istiyoruz. Biz böyle güzel bir çalışma yapıyoruz. Eğer beğenmeyen varsa gelsin kendisi yapsın. Yok bize destek verecekseniz de gelin elimizden tutun ve yanımızda yer alın. Osmaniye hepimizin ortak değeridir. Bu değeri de tanıtmak da hepimizin görevidir. Bırakın artık çekememezliği. Biz Osmaniye’yi tanıtırken, çok açık ve şeffafız. Böyle gönüllü ordusu hiçbir yerde bulunmaz. Lütfen bizi yalnız bırakmayın. Osmaniye tanınır ve gelişirse herkese faydası olur. Bizim Osmaniye’de katlarımız, yatlarımız yok. Bizlerde sizin gibi sıradan insanlarız. Osmaniye’yi seven herkesi Ankara’ya davet ediyoruz.

  • Cumartesi 31.1 ° / 19.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 29.3 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27 ° / 18.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı