Bahri Çolpan


Biz Geliyoruz Ankara

Geçtiğimiz yıl Osmaniye'nin tanıtımını gerçekleştirdiğimiz dokuz Kasım'da, soğuk havaya dair bazı geri bildirimler almıştık.


Merhaba değerli okuyucularımız, 

Geçtiğimiz yıl Osmaniye'nin tanıtımını gerçekleştirdiğimiz dokuz Kasım'da, soğuk havaya dair bazı geri bildirimler almıştık. Bu deneyimden ders çıkararak, bu yılki tanıtım günlerimizi daha uygun bir hava koşulunda, 19-22 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmeye karar verdik.

 Amacımız, Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin memleketlerinin tanıtım günlerini keyifle ziyaret etmelerini sağlamak. Osmaniye, 28 yıldır vilayet olmasına rağmen hala tam anlamıyla tanınmıyor. Osmaniye'yi sorduğumuzda, insanlar çoğunlukla başka yerlerle karıştırıyor. Bu nedenle, memleketimizi herkesin tanıması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl Ankara'da düzenlediğimiz tanıtımda büyük ses getirdik; yaklaşık 15 ulusal TV kanalında ve yüzlerce ulusal ve yerel gazetede haberlerimiz yer aldı. Bu başarı, Osmaniye'nin tanıtımına ciddi bir katkı sağladı. Bu yıl, daha da güzel bir program hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Organizasyon işini daha iyi öğrendik ve daha çok organize olduk. Bu yılki tanıtım günlerinde daha güçlü bir etkinlik yaratmayı hedefliyoruz. 

Geçen yıl tanıtım günlerinin lansmanını Ayrancı’da yapmıştık; bu yıl ise, ses getirmesi için Kızılay Meydanı'nda 50.000 paket Osmaniye fıstığı dağıtmayı planlıyoruz. Bu büyük organizasyonları gerçekleştirmek hiç kolay değil, özellikle bizim gibi siyasetle ilgilenmeyen ve herhangi bir yere talip olmayan insanlar için. Ancak, bu süreçte Osmaniyelilerin büyük buluşmasında yanımızda olan Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, bizleri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Bu önemli organizasyonda valimizin büyük bir katkısı olduğunu belirtmeden geçemeyiz. Düzenlediğimiz bu güzel programa, Ankara’da ve çevresinde yaşayan tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Unutmayın ki, sizler olmadan biz hiçbir şey değiliz. Lütfen bizleri yalnız bırakmayın, manevi desteklerinizi bekliyoruz. Memleketinizin tanınmasına sizinde katkınız olsun.

  • Pazar 28.9 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.5 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı