Bahri Çolpan


Biz İşimize Bakacağız


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

Gazetemizin 40. yılına girmesi dolayısıyla, gerek bizzat arayan, gerek sosyal medyadan mesaj yayınlayan, yorum ve beğeni yapan tüm dostlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Minnettarım. Allah hepinizden razı olsun.

Ben, kendimi övmek gibi olmasın ama, elimden geldiği oranda işini yapmaya çalışan, kimsenin ekmeğinde veya işinde gözü olmayan bir gazeteciyim. Hiç kimseye kasıtlı, incitici ve insanlara zarar verici yazılar yazmamaya özen gösteren birisiyim. Bazen hiç sevmediğim ve dünya görüşü olarak karşı olduğum anlamsız kavganın içine çekilebiliyorum. Osmaniye’de bulunduğu yerin ağırlığını bilmeyen ve gereksiz şekilde, iftiralarla bize saldıran insanlara cevap vermek zorunda kalıyoruz. Herkes işini yapsa, bize çatıyorsa bile gerçekleri yazarak çatsa hiç alınmayız, teşekkür bile ederiz. Çünkü biz, tahammül gücü yüksek olan, eleştiriler karşısında asla saldırganlık göstermeyen ve haklı eleştirilere de saygı duyan insanlarız.

Osmaniye için bugüne kadar çok şey yaptık. Bunu herkes görüyor ve biliyor. Çünkü yaptığımız hiçbir çalışma gizli saklı yapılmıyor. Herkesin gözü önünde oluyor. Bundan böyle, bizim enerjimizi boş kavgalara harcayacak zamanımız yok. Osmaniye için düne kadar ne yapmışsak, bugün de aynı şevk ve heyecanla yapmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki günlerde hepinizin bildiği gibi, Osmaniye’nin tanınması için Kapadokya’da Osmaniye Tanıtım Günleri yapacağımızı duyurmuştum. Tabi başka bir vilayette Osmaniye’mizi tanıtırken bir takım izinler almamız gerekiyor. Bununla ilgili de dün Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Bey ile bir görüşme yaptık ve olumlu neticeler aldık. Eylül ayı içinde, on gün boyunca Osmaniye’mizi Kapadokya’da tanıtacağız. İstiyoruz ki, Osmaniye fıstığını nasıl marka yaptıysak, Osmaniye’yi de herkesin tanıdığı bir vilayet haline getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bunda başarılı olduk mu? Evet, kısmen olduk. Ancak Osmaniye’yi herkesin tanıması için tanıtıma çok önem vermeliyiz. İşte biz de onu yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz, 81 vilayette Osmaniye’yi tanıtmaktır. Bu kadar güzel bir vilayetin tanınması, Osmaniye adına da çok güzel olacaktır. Biz Osmaniye için varız, var olmaya da devam edeceğiz.


 

  • Perşembe 35.3 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cuma 33.3 ° / 20 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli