Bahri Çolpan

Tarih: 01.10.2024 16:18

Bu motorsikletleri durdurun

Facebook Twitter Linked-in

Merhaba çok kıymetli okurlarımız,

Daha öncede değindim ama, dün bir okuyucum bu motorsikletler için şikayetini anlattı ve bundan dolayı bir kez daha gündeme getirme gereği hissettim.

Dün gazetenin ofisinin önünde oturuyorum, bir şahıs geldi yanıma ”Abi bu egzostu patlak motorsikletlerden bıktık. Bu yetmiyormuş gibi bir de giderden nasıl yapıyorlarsa, birden bire bomba gibi bir ses çıkarıyorlar. O anda kafasına değeceğini bilsem, yukarıdan çiçek saksısı atmak geliyor içinden. Aşağıda da karşılaşsak ağzını, burnunu kırasım geliyor”dedi. 

Bu yazdıklarımdan motorsikletine adam gibi binenler alınmasın. Bizim sözümüz motorsikletine çevreyi rahatsız etmek için binen kişiler içindir.  

Özellikle Dr. Devlet Bahçeli 1. Etabın yolları düzgün ve mesafe de biraz uzak olunca yarış motorsikletleri ve diğerleri adeta orada yarış yapıyor.

Bu insanlar neden durdurulamıyor? Bunların üzerine neden gidilmiyor? Osmaniye’nin en seçkin bulvarlarından olan Dr. Bahçeli Bulvarı 1. Etaba neden bir trafik ekibi konulmuyor.? Trafik Şubesi bu olaya neden seyirci kalıyor? Defalarca Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’ya bizzat bilgi vermeme rağmen, motorsikletliler tarafından bu kadar rahatsız edilen bir caddeye trafik ekibi koymak bu kadar mı zor? 

Kimse alınmasın. Herkes empati yapsın. Allah Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı’nda ikamet edenlere yardım etsin.

6 Şubat felaketi depremin üzerinden uzun bir süre geçmedi. İnsanlar çıtırtı olsa hala deprem oluyor zannediyorlar. Çocuklar bu motorsikletliler yüzünden uyku uyuyamıyor. Herkes diken üstünde otururken, bu olayın çözülememesi insanları üzüyor.

Ben bir gazeteci olarak Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’ya bir kez daha seslenmek istiyorum. Kıymetli müdürüm. Gerçekten bu motorsikletlerden bıktık. Bunları da durdurmak sizin elinizdedir. Lütfen Dr. Devlet Bahçeli 1. Etaba birkaç gün sabit bir ekip bırakın ve bizi rahatlatın.

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —