Bahri Çolpan


Malvarlıklarınızı Açıklayın

Hepiniz bilirsiniz seçimlerden önce Belediye başkan adaylarının malvarlığını açıklaması istenir.


Merhaba çok değerli okurlarımız,

Hepiniz bilirsiniz seçimlerden önce Belediye başkan adaylarının malvarlığını açıklaması istenir.

Osmaniye’deki mevcut Belediye başkan adaylarının kamuoyunda imajı da iyidir ve içinde yol bulacak kimsenin de olmadığı gayet iyi biliniyor.

Tabi şuandaki görüntü bu şekildedir. Yarın seçildiği zaman parayı görünce ne yapar, ne eder bilemeyiz. Dedi-koduların önüne geçmek için mal beyanını açıklamak en doğru yoldur. Temiz ve şeffaf bir yönetim için mal beyanı olmazsa olmazlardandır.

Bizler bu bölgede yaşayan gazeteciler olarak temiz toplum adına böyle bir öneri sunuyoruz. Buna uyup uymamak ağalarımızın bileceği iştir.

Hele ki, Osmaniye gibi birin bin edildiği, her türlü iftira ve suçlamanın hava da uçuştuğu bir yerde, zan altında kalmamak için her Belediye başkan adayının bizlerin önerisini bile beklemeden neyi varsa açıklaması en doğrusu olurdu.

Belediyeler eğer ki, başkanın niyeti kötü ise, zengin olmak için çok büyük bir araçtır. Her şey başkanın iki dudağının arasındadır. Başkan isterse, bir kişiyi çok çabuk zengin edebilir. Hemen yazdıklarım yanlış anlaşılamasın. Osmaniye’de bu dönem göreve talip olanların hepsi iyi niyetli ve düzgün insanlardır. Zaten ben olaya rahmani yönden bakıyorum. Asla şeytani yönden değil. Osmaniye’de 31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde göreve talip olan tüm adayları malvarlığını açıklamaya davet ediyorum. 

  • Cumartesi 35.4 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 38.6 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 38.3 ° / 19.3 ° Güneşli