Bahri Çolpan


Meclis Gençleşti

Yeni Belediye Başkanımız İbrahim Çenet’in genç olduğu gibi ekibi de oldukça genç. Sanıyorum bu ekip Osmaniye Belediyesi kurulduğundan bu yana yönetime gelen en genç ekip desek yanılmayız.


Merhaba çok kıymetli okurlar,

Yeni Belediye Başkanımız İbrahim Çenet’in genç olduğu gibi ekibi de oldukça genç. Sanıyorum bu ekip Osmaniye Belediyesi kurulduğundan bu yana yönetime gelen en genç ekip desek yanılmayız.

Burada her partinin gençlerinin adını yazayım diyorum, ama hemen hepsi genç olduğu için hiç birinin ismini yazma gereği duymuyorum.

Başkan genç, meclis üyeleri genç, bakalım bu gençler Osmaniye’mize ne yapacak? 

Ben şahsen hemen hepsini tanıyorum, heyecanlı, donanımlı ve iş yapacak ekip şuanda iş başındadır. Bu gençler beklediğimiz performansı gösterirse Osmaniye’miz çok farklı yerlere gidebilir.

Hepimizin bildiği gibi Osmaniye’mizin eksiği çok. Bu açığı ancak bu gençler çok çalışarak kapata bilir. Şahsen ben inanıyorum, bunlar bizim yüzümüzü güldürecek.

Sosyal medyayı bugün dolaşırken bir tebrik mesajı gördüm. Osmaniye’mizin tanınmış işadamlarından Mevlüt Yalçın, “Ben yıllardır Osmaniye’deyim ilk kez bir Belediye başkanını sabah ekibiyle gezerken gördüm”yazmış.

Mevlüt ağabeyim haklı. Bana göre de yöneticiler halkın içinde olmalı. Halkı dinlemeli anlamalı. Millette uzaktan bakma ile yöneticilik olmaz. Bu halk inanın her şeyi hak ediyor. Bizim milletimiz çok küçük şeylerle de mutlu olabiliyor.

Dün Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in bir duyurusunu gördüm. Alt yapıyı yapan firmayı uyarmış ve “270 kişi yerine 500 kişi kapasite ile çalışacaksın ve iki vardiya iş yapacaksın demiş.” İyi de etmiş. Şuanda Osmaniye’ye yapılacak bütün işler alt yapıyı beklemektedir. Alt yapı olmadan üst yapı olmaz.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, gördüğüm kadarıyla çalışmalara hızlı başladı. Her Belediye başkanı böyle yapar. İnşallah Başkanımız İbrahim Çenet bu performansını görevi devam ettiği sürece sürdürür. Zaten Osmaniye’nin eksikleri de çok çalışma ile tamamlanabilir. Ben bu heyecanı İbrahim beyde görüyorum. Temennim bu çalışma şevki hiç bitmez ve kentimizi ayağa kaldırır. Osmaniye neden  tertemiz ve çiçek gibi olmasın. Bizim diğer illerden neyimiz eksik. 

 

 

  • Salı 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.3 ° / 18.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 22.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu