Bahri Çolpan

Tarih: 30.08.2024 15:23

Neden birlik olamıyoruz?

Facebook Twitter Linked-in

Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

Osmaniyeliler olarak her alanda çok büyük bir potansiyele sahip olmamıza rağmen, her ne hikmetse, bir araya gelmekte ve birbirimizi koruyup kollamakta, memleketimize sahip çıkmak da asla bir araya gelemiyoruz.

Bir araya gelemediğimiz içinde, bölgemizdeki vilayetler yıldız gibi parlarken, bizim vilayetimiz hep geride kalıyor ve bizde sadece izlemekle yetiniyoruz.

Gözümüzün önünde Osmaniye’mize her türlü haksızlık yapılıyor, biz uzaktan bakmakla yetiniyoruz. Kimse durumdan vazife çıkararak bir itiraz bile etmiyor. Biz haksızlıklara en yüksek sesle itiraf ediyoruz. Ancak o zaman kimse yanımızda olmadan bizi izliyor.

Osmaniye için birisi çıkıyor bir şeyler yapmak istiyor. Böyle insanlara bırakın yardımcı olmayı, bir de nasıl bunu engeller ve önünü kesip, iş yapmasına sekte vururuz onun hesabı içinde olanlar var. Siz bir şeyler yapmak istemiyorsanız, bari yapana engel olmayın.

 

Başak Gazetesi ve ben Bahri Çolpan olarak, bu memleket için kim bir çivi çakarsa, yanında yer alırım ve elini dahi öperim.

Bırakın artık şu şeytani düşünmeyi. Biraz rahmani düşünün. Hep çekememezlik, fesatlık yüzünden 28 yıldan bu yana Türkiye’nin 80. Vilayeti olan ve siyaseten Türkiye’nin en güçlü il’lerinden biri olan Osmaniye hiç ilerleyemiyor. Yazık değil mi? 

Bizden sonra gelen nesiller kim bilir bizler için neler söyleyecek. Artık kendinize gelin. Osmaniye için bu kentte yaşayan her bireyin mutlaka bir şeyler yapması gerektiğini hatırlayalım.

Küçük düşünmeyi bırakın. Osmaniye gelişsin. Elimizde çok çalışkan bir Vali Dr. Erdinç Yılmaz bey var. Kırgınlığı, küskünlüğü ve hasetliği bir tarafa bırakarak, Osmaniye için bir şeyler yapalım. İnanın bu kentin tanınması, eksiklerinin tamamlanması hiç de zor değil. Yeter ki, elele verip, Osmaniye için bir şeyler yapalım.  

     


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —