Bahri Çolpan


Sakızgediği Bağlantı Yolu Bitirilsin

Otoban yolunun batı kısmından Osmaniye'ye giriş kavşağı olarak açılan bölgeye yapılan duble yolda çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

 

Otoban yolunun batı kısmından Osmaniye'ye giriş kavşağı olarak açılan bölgeye yapılan duble yolda çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Sakızgediği kavşağından çıkan araçlar şu an Vatan Mahallesi’ne giden yolu kullanmak durumunda kalıyorlar. Ancak bu yol ihtiyaca cevap verecek durumda değil; tek yönlü ve çok dar bir yol olduğu için, bu yolu kullanan yabancılar ya şehir merkezine gelecek yolu bulamıyor ya da bulana kadar binbir zorluk yaşıyor.

 

Osmaniye’nin önemli bir eksikliği olan ve Sakızgediği kavşağından başlayıp şehir merkezine kadar gelecek olan duble yol tamamlandığında Osmaniye adına büyük bir hizmet olacak. Benim izlenimlerime göre, yoldaki çalışma biraz yavaş ilerliyor. Osmaniye’nin bu yola acil ihtiyacı var. Bu yol yapımını üstlenen firma, işleri hızlandırmalı ve gerekirse fazla mesai yaparak bu duble yolu bir an önce tamamlamalıdır. Yolun gecikmesi Osmaniye’nin zararınadır; ne kadar erken biterse Osmaniye için o kadar iyi olur. Çünkü eski yol artık Osmaniye’nin vizyonuna yakışmıyor.

 

Bu konuda AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa Bey'e uyarıda bulunuyoruz. Bu yolun bitirilmesi için yetkililerle temasa geçerek, çabuk bitirilmesi için çaba harcamasını istiyoruz. Osmaniye gelişiyor, değişiyor. Bu konuda da Sadi Başkanın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Hatta bir gün kendisiyle beraber bu yolda incelemelerde bulunup, duble yolun en hızlı şekilde bitirilmesi konusunda gerekli çabayı göstereceğine inancım tamdır.

 

Yapılan yatırımları takip etmezsek, firmaların vicdanına bırakırsak hiç acele etmezler. Ancak bizim acelemiz var. Bu yolun bir an önce bitmesi gerekiyor.

  • Cuma 34.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.8 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazar 35.8 ° / 19.9 ° Güneşli