Bahri Çolpan

Tarih: 18.10.2024 17:42

Taleplerimiz Hep Millet İçin

Facebook Twitter Linked-in

Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

Bu köşe hemen her gün Osmaniye’nin eksiklerini gündeme getiriyoruz. Burada gündeme getiriler her talep milletin beklentisi ve isteği doğrultusunda yazılmaktadır. Tabi basının işlevini anlayan yönetici var, anlamayan yönetici var. Bizi anlamayanların anlaması için yazma gereği hissediyoruz.

Türkiye ağır bir pandemi vakası yaşadı. Ardından 6 Şubat felaketi depremde ilimiz büyük bir yıkım yaşadı ve bin 15 vatandaşımızı bu felakette kaybettik. Bu arada da ilimizin tabi ki büyük eksikleri var bunu da elbirliği çözmek için hep beraber gayret ediyoruz. Vatandaşımız zaman zaman derdiğini anlatacak yer bulmakta zorlanıyor ve bizleri arayarak taleplerini anlatıyor. Bunları da biz gündeme getiriyoruz. Burada yazılan her satır vatandaşımızın isteğidir. Bizim için ha pişmiş, ha soğumuş. Bu memlekete 40 yılımı verdim. Birçok yöneticiden fazla hizmetim var. Buna rağmen de yaşamımda bir değişiklik olmadı ve sizin aranızda sıradan bir vatandaş gibi yaşamaya devam ediyorum.

Bu millet adına gelen devasa bütçeleri kimse babasının parası gibi kullanamaz. Bütçesinin tek kuruşunu bile bu vatandaşa harcamak zorundadır. Osmaniye bugün susuzluk çekiyorsa, yollar bozuksa vatandaşın bunları istemesinden doğal ne olabilir ki? 

Bizler Osmaniye’de hep birbirimizi tanıyoruz. İnanın bu satırları yazarken kimseyi incitmemek için kelimeleri teker teker seçerek, birkaç defa okuyarak yazıyoruz. Yazdığımız yazıdan kimsenin zarar görmemesi için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.  Başka vilayetlerde bu tür düşünen gazeteciler azdır. Çünkü büyük vilayetlerde kimse kimseyi tanımıyor. Gazetecilerde istediği gibi yazıp çiziyor. Ancak biz onlar gibi yazamayız. Memlekette kimse yayınlarımızdan zor durumda kalsın istemiyoruz. Osmaniye’yi çok seviyoruz.  Okuyucularımızın her zaman başımızın üstünde yeri var. Kim ne yazar ne düşünür beni ilgilendirmez. Ancak biz Osmaniye’yi ve burada yaşayanların menfaatlerini her zaman ön planda tutarız.  Bundan dolayı da benim köşem, okuyucularımızın köşesidir ve bana ne sorun iletilirse, ben de onu buradan gündeme getiririm. Burada yazılan her kelime vatandaşımızın isteği doğrultusunda yazılmaktadır. Daha güzel ve yaşanılabilir bin Osmaniye için ömrüm yettiği sürece de yazmaya devam edeceğim.

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —