Abdulkadir Şahin


Tanışma

Merhaba Başak Gazetesinin saygıdeğer okuyucuları.


         Merhaba Başak Gazetesinin saygıdeğer okuyucuları. 

Takipçileri. Kısmet olursa bu günden itibaren Başak Gazetesinin bir köşesinde günlük yazılarımızla sizlerle birlikte olacağız.Özelde Osmaniyemizin, genelde Türkiyemizin meselelerini  kendi bakış açımızla yorumlamaya gayret edeceğiz.

        Meselelere yaklaşımımız kesinlikle siyasi olmayacak . Gerek ilimiz bürokrasisinde ve gerekse şehrimizin genel  hayatında aksayan, yanlış yapılan yada yapılması gereken ama yapılmayan  meseleleri sizlere sunmaya çalışacağız.

      Ben Abdulkadir Şahin, asıl mesleğim  matematik öğretmenliği. On yıl  kadar Osmaniye End. Mes. Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalıştım. 1993 yılında  İl Milli Eğitim Müdülüğüne şube müdürü olarak atandım. 1996 yılında Osmaniyemizin il olması ile birlikte il milli eğitim müdürü olarak atandım. 28 Şubat Post modern darbesi ile  birlikte sürgün hayatımız başladı Bolu Kıbrıscı, Seben, Konya Akören ilçelerinde görev yaptıktan sonra Osmaniye Sumbas İlçe Milli Eğitim müdürü olarak 7 yıl çalıştım. 2011 yolında Ak Partiden 4. Sıra milletvekili adayı olarak siyaset hayatına da atıldık. 2012 yılında Osmaniye İŞ-KUR  İl Müdürü olarak atandım ve 2022 yılında  bu kurumdan  emekli oldum.

       Halen emekliyim ve Allah nasip ederse bu gazetenin bir köşesinde sizlerle birlikte olacağız. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile olmayı nasip eylesin.

Ahmet soytürk
26.06.2024 16:03:56
Hayırlı olsun abdulkadir abi,yazıları takip edeceğim,selamlar

  • Cumartesi 32.6 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 29.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.9 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı