Bahri Çolpan


Vali Yılmaz'la bir yıl daha

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın, Ankara'dan edindiğimiz güvenilir bilgilere göre Osmaniye’de bir yıl daha görev yapacağı kesinleşti.


Merhaba değerli okuyucularımız,

 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın, Ankara'dan edindiğimiz güvenilir bilgilere göre Osmaniye’de bir yıl daha görev yapacağı kesinleşti. Bu karar, gerçekten yerinde ve isabetli bir tercih oldu. Çünkü valimiz, Osmaniye’ye geldiği günden bu yana bir anını bile boşa harcamadı, Osmaniye’nin gelişimi için büyük bir özveriyle çalıştı ve elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret etti.

 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Zorkun Yaylası ile ilgili çok önemli ve kapsamlı bir projesi var. Bu proje hayata geçtiğinde Zorkun Yaylası sadece Osmaniyeliler için değil, bölge halkı ve turistler için de önemli bir çekim merkezi haline gelecek. Valimizin görev süresinin uzatılması, bu ve benzeri projelerinin tamamlanması açısından da büyük bir şans oldu. Yarım kalan hizmetlerin devamı ve yeni projelerin hayata geçirilmesi, Osmaniye’nin geleceği için oldukça önemli.

 

Vali Yılmaz’ı Osmaniye’de diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri ise halk ile olan yakın ve samimi ilişkileridir. Osmaniye'de yaşayan herkes, valimize kolayca ulaşabiliyor, sorunlarını iletebiliyor ve çözümler konusunda destek bulabiliyor. Birçok vilayette valiye ulaşmak zorken, Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyelilere her zaman kapılarını açık tutmuş, güler yüzlü ve halkla iç içe bir yönetici profili çizmiştir. Halkla bu kadar içten bir ilişki kurması, valimize olan sevgiyi her geçen gün daha da pekiştirmiştir.

 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye’yi ve Osmaniyelileri çok seviyor; Osmaniyeliler de onu aynı derecede seviyor ve saygı duyuyor. Onun sayesinde vilayetimizde birçok sorun çözüldü, birçok projeye hız verildi. Bir vali düşünün, halka bu kadar yakın, sorunlarına çözüm bulan ve her an ulaşılabilir olan... Başka bir vilayette böyle bir yöneticiye rastlamak kolay değil. Valimiz Osmaniye’den tayin olsa bile, burada bıraktığı izler ve gerçekleştirdiği hizmetler asla unutulmayacaktır. 

 

Valimizin bir yıl daha Osmaniye’de görev yapacak olması, hepimizi mutlu ettiği gibi Osmaniye’nin gelişimi açısından da büyük bir fırsat. Yarım kalan projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi, bu süreçte Osmaniye’yi daha da ileriye taşıyacaktır.

Bir vilayette görev yapan mülki amiri, her zaman yaptıkları veya yapamadıkları ile anılır. Valimiz Osmaniye’de bıraktığı eserlerle uzun yıllar ismi anılacak şahsiyettir.

 

 

  • Cuma 32.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33 ° / 20 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32.8 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı