Bahri Çolpan


Yeter Artık!

Osmaniye’nin vip caddesi denecek kadar güzel bir yer olan, Dr. Devlet Bahçeli 1. etapta, egzozu patlak ve yarış yapan hem araba, hem de motorsikletlerden bıktık.


Merhaba kıymetli okurlar,

Osmaniye’nin vip caddesi denecek kadar güzel bir yer olan, Dr. Devlet Bahçeli 1. etapta, egzozu patlak ve yarış yapan hem araba, hem de motorsikletlerden bıktık. Yeter artık!

Burada yaşanan sıkıntıları Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve Emniyet Müdürümüz Mehmet Sarıbuva’ya bir çok kez anlattım. Yetmedi X hesabımdan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek yayınladım. Peki sesimizi duyan oldu mu? Yalan mı söyleyelim, sesimizi kimseye duyuramadık.

6 Şubat 2023 tarihinde, hepimizin bildiği gibi asrın kıyameti denecek kadar korkutan bir deprem olayı yaşadık. 

Sadece biz değil, Osmaniye’de hemen herkes, hala evinde yeniden deprem olabilir, korkusu ile yaşamaktadır. Bu gürültüleri bir yana koyalım, bir çıtırtı dahi duysak yine deprem oldu sanıyoruz.

Bu patlak egzozlu araba ve motorsikletler, sanki kasıtlı yapar gibi gece saat 23.00 ile 00.10 arasında piyasaya çıkıyorlar. Dr. Bahçeli Bulvarı 1. etabın yolu da düzgün olunca sanki burada yarış yapıyorlar. Nasıl yapıyorlarsa bir de gaza yüklendiler mi, adeta kıyamet kopmuş gibi ses çıkarıyorlar. Yetmedi. Bazıları da nasıl yapıyorsa, egzozdan bomba atılmış gibi bir ses çıkarıyor. Bu kadar gürültüyü biz her gün yaşıyoruz, ama yetkililer nasıl duymuyor hayret ediyoruz.

Sabahları işe giden memurlar, esnaflar ve çocuklar sizce bu sesi duyduğunda yataktan nasıl kalkıyor bir bilseniz, bize fazlasıyla hak verirsiniz.

Biz hemen her gün bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Bunun çözümü için il trafik komisyonundan bu caddeye hız kesici tümsekler yapılmasını istiyoruz. Eğer bu olmuyorsa, akşamları o saatlerde burada trafik denetimi istiyoruz. Gerçekten bıktık artık. Bizim kaderimiz egzozu patlak araba ve motorsikletlerin gürültüsünü dinlemek olmamalı. Yetkililer bu konuda mutlaka önlem almalıdır. Bazı insanlar egosunu tatmin edecek diye, milleti rahatsız etmeye ne hakkı var?

Kendisine saygısı olmayan bu insanlar, bizleri canımızdan bıktırdı. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap kimsenin yarış pisti değildir. Gitsinler boş bir alanda ne yapıyorlarsa yapsınlar. Böyle kalabalık bir caddede kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur. 

 

  • Pazar 30 ° / 17.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 32.3 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Salı 32.7 ° / 19 ° Güneşli