Bahri Çolpan


Yeter Artık

Sürekli yazıyor, gündeme getiriyoruz ama duyması gerekenler, maalesef kulakları tıkalı olduğu için bir türlü duymuyor.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız,

 

Sürekli yazıyor, gündeme getiriyoruz ama duyması gerekenler, maalesef kulakları tıkalı olduğu için bir türlü duymuyor veya duymak istemiyor. Osmaniye’nin altyapısını yapan firmanın millete çektirdiği eziyet yeter artık. Millet dayanamaz hale geldi. Ne yapmaya çalıştıklarını kimse anlamıyor. Osmaniye’nin alt kısmına geçmek neredeyse imkansız hale geldi. Osmaniye’nin Alt kısmından da üst kısmına geçmek de aynı şekilde zor oluyor. Maalesef ana ve ara yolların birçoğu kapalı durumdadır. Kuzey Çevre yolundan geliyorsun, bir yola giriyorsun. Ancak biraz ilerlediğinde her taraf kapalı ve çıkış yolu bulmak için adeta akla karayı seçiyorsun.

 

Yapılan hizmete asla karşı çıkmıyoruz. Kentimiz için her kim bir çivi çakarsa saygı duyarız. Ancak altyapı yapan firma bizde saygı duyulacak bir hal bırakmadı. Hizmet yaparken insanlara zorluklar yaşatmak kabul edilemez. Osmaniye’nin alt kısmında yaklaşık 15 yerde çalışma yapan bu firma yolları da kapatıyor. Yani bu 15 yerde çalışma yapacağı yerde, 5 yerde çalışma yapsa da insanlar mağdur olmasa kötü mü olur?

 

Yaklaşık olarak iki aydır Osmaniye’nin alt kısmına ulaşmak isteyenler çok büyük çile çekiyor. Artık sesimizi duyun. Bu firmanın bu kadar dağınık çalışmasına izin vermeyin. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Artık bu işin tadı kaçtı. Günde 8 saat çalışan firma, 16 saat çalışsın da şu işleri bitirip, yollar açsın. Bizler bu firmanın keyfini beklemek zorunda değiliz.

  • Cuma 34.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.8 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazar 35.8 ° / 19.9 ° Güneşli