Bahri Çolpan


Yolların hali perişan

Osmaniye’de ana arterler yapılsa da, ara yolların çoğu perişan ve delik deşik olmuş durumdadır.


Merhaba çok kıymetli okuyucularımız, 

Osmaniye’de ana arterler yapılsa da, ara yolların çoğu perişan ve delik deşik olmuş durumdadır.

Özellikle altyapısı bitmiş ara yollar acilen yapılmalıdır. Osmaniye’nin ana caddelerine girdiğinizde ayrı, ara caddelerine girdiğinizde çok farklı bir yolla karşılaşıyorsunuz. Her yeri çukurlarla dolu, bazı yerlere yol bozuk olduğundan dolayı sürücülerin büyük çukurlara düşmemesi için karton kutu koyulmuş veya ağaç kasa koyulmuş yollarla karşılaşıyorsunuz. Osmaniye’de ara caddelere girmek yürek ister.

Kış aylarına hızla yaklaştığımız şu günlerde, bozuk yollar yapılmazsa, yağan yağmurda daha da çok bozulur. Hava soğudu zaman yollar hiç yapılmaz. Çünkü asfaltın da dökülebilmesi için belli bir sıcaklık olması lazım. Yani belediyenin bu konuda elini çabuk tutması gerekiyor. Hele ara yolların içinde birisi var ki çok enteresan. 7 Ocak diyaliz merkezinin bulunduğu cadde öyle bir perişan durumda ki, anlatmak mümkün değil. Halı gibi yol yaptık diyenlerin gidip buraları da görmesi gerekir diye düşünüyorum. Millet artık bozuk yollar yüzünden toz yemekten bıktı. Araç sahipleri, her hafta aracını bakıma götürmekten yoruldu. Bu millet böyle zulümlü hak etmiyor. Bir an önce ne yapacaksanız yapın da, şu ara yolları da bir bakıma alın.

Salı Pazarı Yolu Yine Aynı

Bugün Osmaniye’yi şöyle bir dolaştım. Durumlar aynı hiçbir değişiklik yok. Özellikle Salı pazarı caddesiyle, Osmaniye’nin alt yapısını yapan firmanın sanki bir sorunu var gibi 3 ay önce girdiği caddedeki çalışmalarını hala tamamlayamamış. Buradaki çalışma neden bitirilemiyor anlamak mümkün değil. Öte yandan firmanın işi bitirme tarihi çoktan geçti, ancak iş hala bitirilemedi. Yeter artık. Şu alt yapı çalışmalarını biran önce tamamlayın da bizde rahat edelim.

  • Perşembe 31.3 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 32.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33 ° / 20 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı