Tarih: 04.06.2020 17:10

Antalya'da iki kişiyi zorla alıkoyup darbeden 5 zanlı tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Manavgat ilçesinde akaryakit istasyonunda darbettikleri 2 kisiden birini kaçirdiklari iddia edilen 5 zanli, tutuklandi.

Hatipler Mahallesi'ndeki bir akaryakit istasyonunda aralarinda husumet bulunan iki grup arasinda tartisma çakti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine E.E. ve E.Y, diger gruptaki F.B, L.K, M.V, O.F. ve S.E. tarafindan darbedildi.

Süpheliler daha sonra cep telefonunu gasbettikleri E.E'yi araçlarinin bagajina sokup darbetmeye devam etti. Bir süre sonra E.E, kendi imkanlariyla bagajdan kurtularak kaçti.

Süpheliler ardindan E.Y'yi kendi aracina zorla bindirerek akaryakit istasyonundan ayrildi. Zanlilar bir süre darbettikleri E.Y'yi araciyla sehir merkezine birakti.

Ihbar üzerine Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin gözaltina aldigi 5 zanli, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Zanlilar, çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligince "kisiyi hürriyetinden yoksun kilma,"yagma", "kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlamasiyla tutuklandi.

Öte yandan, yasananlarin bir kismi akaryakit istasyonunun güvenlik kameralarinca kaydedildi. Görüntülerde, süphelilerin darbettikleri kisilerden birini zorla otomobilin bagajina sokmasi ve digerini kaçirmalari yer aliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —