Tarih: 13.01.2021 16:32

BAŞKAN TARHAN EDELERE TAVUK DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

Kadirli’de Belediye Başkanı Ömer Tarhan, pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Edelere (Muzisyen) tavuk eti dağıttı.

Covid-19 salgını nedeniyle sokak düğünlerinin yasaklanmasıyla sıkıntılı günler geçiren Edelerimizin yanında olarak en sevdiği yiyecek olan Tavuk Eti ikramında bulunduk diyen Başkan Tarhan şunları kaydetti;

“ Kadirli Belediyesi olarak pandemiden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte sokak düğünlerinin yasaklanması ile birlikte sıkıntıya giren çalgıcı olarak tabir ettiğimiz Edelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onların en çok sevdiği yiyecek olan tavuk eti ikramında bulunduk. Yaklaşık 2 ton tavuk etini edelerimize dağıttık.

AİLE BAŞI 500 TL  DESTEK

Düğünlerin yasaklanması ile büyük bir çıkmaza giren müzisyenlerimize ekonomik destekte sağladık. Müzisyenlerimize aile başı 500 TL nakit desteğinde bulunduk.

Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhu ile esnafımıza ve vatandaşımıza Kadirli Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —