Stantlar kuruldu, elde edilen gelirler LÖSEV’e bağışlandı

Stantlar kuruldu, elde edilen gelirler LÖSEV’e bağışlandı

Stantlar kuruldu, elde edilen gelirler LÖSEV’e bağışlandı

İzmit Belediyesi, lösemili çocuklar için toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılmasına yönelik etkinlikler düzenledi, açtığı stantlardan elde edilen gelirleri de LÖSEV’e bağışladı.
İzmit Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlediği bir dizi etkinlikle lösemi hastalığına dikkat çekti. Sosyal Destek Hizmet Müdürlüğü ve LÖSEV ile birlikte düzenlenen etkinliklerde çeşitli stantlar da açılarak, elde edilen gelirler LÖSEV’e bağışlandı.
Etkinlikler bu hafta da devam etti. Merkez Bankası önünden başlayarak Sabri Yalım Parkı’na kadar farkındalık yürüyüşü yapan çocuklar ve veliler, daha sonrasında İzmit Belediyesi önünde toplanarak kurulan stantta el baskısı boyama etkinliği yaptı. Vatandaşların dikkatle takip ettiği ve özellikle çocukların keyifli vakit geçirdiği etkinliğin sonunda LÖSEV yazılı pasta kesildi.


Güncel 11.11.2022 14:15:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Migren ve fibromiyalji ataklarıyla mücadele eden hasta nöralterapiyle sağlığına kavuştu

2

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nın halk ve çocuk koşusu yapıldı

3

Osmaniye Devlet Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Oldu

4

Depremde yıkılan Hatay Edebiyat Müze Kütüphanesinin yeniden inşasında sona yaklaşıldı

5

Adana'da evinde iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştiren zanlı yakalandı

6

İskenderun'da şantiyedeki konteynerde çıkan yangın söndürüldü

7

Adana'da 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor

8

Sipay Bodrum FK-Onvo Antalyaspor maçının ardından

9

Futbol: Trendyol Süper Lig

10

Patara Deniz Feneri'nin restorasyonu tamamlandı